Оля Полякова збентежила прихильників: в екзотичній країні втрапила в оточення папуасів – просто так не відмазалася

Оля Полякова нині перебуває на відпочинку закордоном. Вона на морі разом зі своїми доньками. Втім, сьогодні їхній типовий вечір був перерваний новим гостем.

Оля Полякова просто обожнює мандрувати. За своє життя вона підкорила десятки країн. Відпочивати полюбляє Суперблондинка на океанах. Нині вона також насолоджується світом кокосів, пальм та милих мавпочок.

Сьогодні до поп-діви та її дітей завітав нестандартний гість. Чоловік явився перед зіркою у пампасі, весь у глині. Вигляд мав дуже сміливий.

Оля Полякова збентежила прихильників

Чоловік спершу гасав по пляжу навколо зірки, а потім почав звертати увагу на себе. Врешті-решт екзотичний гість долучився до компанії Полякової та її доньок. Влаштували танці біля вогнища. Ось така сьогодні в Ольги яскрава анімація на курорті.

Чому Оля Полякова мандрує без свого чоловіка?

Артистка нечасто балує своїх прихильників романтичними світлинами свого коханого. Разом на публіці з’являються ще рідше. Пара – не тих, хто демонструє всю свою романтику на кожному кроці.

Це зумовлено тим, що партнер зірки надає перевагу непублічному способу життя.

Ольга пару разів все ж таки показувала свого загадкового коханого. Співачці слід віддати належне, що вона дуже поважає вибір коханого. Вона ніколи не паразитувала заради власного піару на темі стосунків чи розмолвок з чоловіком.

Що відомо про колишню дружину чоловіка Олі Полякової Вадима Буряковського
Оля Полякова з чоловіком Вадимом 

Донька Марія, яка активно стала також вести сторінки у соціальних мережах, батька також не згадує.

Цікаво, що старша дитина у цього подружжя схожа на маму, як дві краплі води. Єдине, що відрізняє дівчат, так це їхній колір волосся. Одній пасує блонд, а іншій – чорнявий колір.

Оля Полякова з чоловіком Вадимом та доньками Алісою і Машею
Оля Полякова з чоловіком Вадимом та доньками Алісою і Машею

Молодша ж Аліса – татова донечка з небесно-блакитними очима і неймовірно добрим поглядом.

Схожі статті