Руслана Лижичко з малюком на підході розповіла про проблеми у шлюбі з Ксенофонтовим: “Він якось давить на мене”

Відома українська співачка та переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко розповіла про майбутнє материнство і проблеми у шлюбі зі своїм чоловіком Олександром Ксенофонтовим.

Ось вже 26 років Руслана Лижичко заміжня за музичним продюсером Олександром Ксенофонтовим. На злеті кар’єри співачка повністю віддавалася творчому розвитку, але вже зараз усвідомила, чого хоче насправді – сімейного щастя і материнства. Про спроби завести дитину зірка почала говорити публічно не так давно.

Перші натяки на майбутнє поповнення в родині Руслана дала в шоу “Маскарад” в образі своєї героїні Мавки, коли озвучила найзаповітнішу мрію Мавки – мати дитинку.

В інтерв’ю для програми “Життя відомих людей” на телеканалі 1+1 Лижичко продовжила цю тему та зізналася, що наразі усі сили вони з чоловіком спрямовують на те, щоб завагітніти. Народжувати у 48 артистка не боїться і запевняє, що вже на енергетичному рівні відчуває майбутнього малюка в животику.

48-річна Руслана Лижичко розповіла про спроби завагітніти
48-річна Руслана Лижичко розповіла про спроби завагітніти

Крім того, Руслана не стала приховувати проблем у шлюбі з Ксенофонтовим. Виявилося, чоловік не дуже радий тому, що зіркова дружина публічно розповідає про їхні наміри стати батьками. Також Лижичко зізналася, що був у їхніх стосунках і момент повного занепаду, коли вона ледь не пішла від Олександра:

“Він пробував з мене зробити досконалу. Ну як, напевно, кожен чоловік, який дуже любить свою дружину, і це перша ознака, що тебе дійсно люблять. Тому я навіть перша від нього тікала, тому що мені здавалося, що він енергетично якось давить на мене”.

Руслана відверто розповіла про спроби завагітніти від свого чоловіка Ксенофонтова
Руслана відверто розповіла про проблеми у шлюбі з Ксенофонтовим

На щастя, подружжю вдалося зберегти шлюб та подолати непорозуміння, які мало не призвели до розлучення.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.