Оксані Байрак 58: як виглядає молодший на 22 роки чоловік режисерки, заради якого вона перекроїла обличчя

Українська режисерка Оксана Байрак 16 лютого відсвяткувала свій 58 день народження. Що відомо про особисте життя знаменитості - читайте далі.

Оксана Байрак подарувала українським жінкам десятки романтичних кінокартин, особливо часто вони транслювалися на каналі “СТБ”. Вечір багатьох українок часто супроводжувався саме роботами режисерки, тож вона досить швидко сформувала свою фанатську базу. Особливо важливим фільмом для Оксани залишається “Аврора”, після зйомок якої Байрак здобула звання “Людина року в кінобізнесі”.

Що відомо про життя Оксани Байрак?

Оксана Байрак

Оксана Байрак народилася в Сімферополі. Після школи жінка вирішила вступити до педагогічного інституту в Києві, а після випуску навіть декілька років пропрацювала логопедом. Однак її життя змінив перший чоловік – сценарист і режисер Олександр Копейкін. Саме з ним майбутня знаменитість створила свою першу роботу “Круїз, або розвідна подорож”, після чого назавжди закохалася в кіно.

З Олександром побудувати міцної та щасливої родини у Байрак так і не вийшло. Пара була разом декілька років, але з часом зрозуміла, що їм краще жити окремо. Після розлучення всю себе Оксана віддавала своїм картинам.

Як виглядає другий чоловік Оксани Байрак?

Як виглядає чоловік Оксани Байрак
Як виглядає чоловік Оксани Байрак

Другим чоловіком режисерки став фітнес-тренер Георгій Москалюк. З ним знаменитість живе разом вже майже вісім років, а різниця у віці в 22 роки між закоханими абсолютно не заважає їм будувати щасливу родину.

Як виглядає донька Оксани Байрак
Як виглядає донька Оксани Байрак

У 2019-му в пари Байрак та Москалюка з’явилася донька Єлизавета. Дівчинку народила сурогатна мати, ім’я якої зіркова пара не розповсюджує. 58-річна Оксана нарешті відчула себе по-справжньому щасливою. При цьому вона продовжує щороку випускати по декілька успішних картин.

Схожі статті

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.