Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.

Легендарна співачка Ірина Білик, яка була одружена не один раз, спантеличила всіх, опублікувавши на своїй сторінці фото свого колишнього чоловіка, шоумена Дмитра Коляденка. Вона зробила допис і показала, як він тримає у руках дві тарілки з їжею: на одній салат із м’ясною котлетою, а на іншій — картопля із іншою котлетою. Свій пост Ірина Білик підписала наступними словами: “Риба чи м’ясо”. Ця світлина вже зібрала майже 6000 вподобайок і більше 190 коментарів, хоча цей допис був опублікований усього 19 годин тому.

Як відомо, співачка Ірина Білик та телеведучий Дмитро Коляденко були разом у цивільному шлюбі з 2001 по 2006 роки. Сам Дмитро Коляденко говорив пресі про те, що йому не сподобалося те, як вона поводила себе з ним. І тоді він повідомив їй, що ставить крапку і на цьому вже точно все. Насамперед, за його словами, співачка вчиняла наступні речі: говорила одне, думала друге, а робила третє. Про все це він розповідав в інтерв’ю Славі Дьоміну.

Говорив Дмитро Коляденко і про те, що разом із Білик вони товаришували понад 15 років. Але Ірина Білик йому не подружка. Тоді вони домовилися, що їм разом потрібно рухатися далі і в кожного має бути своє кохання. Ще тоді було відомо, що причиною їхнього розриву стали ревнощі в стосунках. Сьогодні ж, 4 вересня, Ірина Білик всіх здивувала позитивною і новою світлиною разом із Дмитром Коляденком. Він був одягнений у звичайну сіру сорочку та чорну майку. І як завжди, зірка відзначився своїм дивним стилем, одягнувши яскраву рожеву шапку. А під неї чорні окуляри.

У коментарях до цієї фотографії Ірину Білик та Дмитра Коляденко одразу ж почали вітати з тим, що вони знову разом. Їм бажають кохання та нового щастя. Хтось сумнівається і запитує, чи вони точно знову разом, чи що це тоді взагалі таке. Частина підписників співачки не сумнівається й одразу вже вирішує, що вони точно разом через 18 років розлуки. Чимало хто зосередився на самій їжі і написав, що конкретно обрали б вони: рибу чи м’ясо.

Схожі статті

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Екс-дружина “Холостяка” Нікіти Добриніна літає на приватному вертольоті: що Даша Квіткова забула в Африці

Даша Квіткова відправилася на інший материк світу. Там вона літає на приватному вертольоті та розглядає все навколо з висоти "пташиного польоту". Зірка насолоджується Африкою.

Насолоджується найромантичнішим містом без Кацуріна: Надя Дорофєєва з’явилася в Парижі у приємній компанії

Париж вважають найбільш романтичним містом у світі. Тому мільйони закоханих пар мріють хоча б раз побувати там, насолодитися його атмосферою. Але чому Дорофєєва вирішила поїхати в Париж без Кацуріна?

42-річний Влад Яма розкрив справжню причину свого переїзду до Штатів: зізнавався у цьому ще 4 роки тому

42-річний хореограф Влад Яма розкрив справжню причину свого переїзду до Сполучених Штатів Америки, в якій зізнавався у цьому ще 4 роки тому.

“Для тата”: син ведучої 1+1 Марічки Падалко після вступу у виш показав, що зробив для батька Єгора Соболева

Марічку Падалко можна назвати зразковою мамою. Вона чудово виховала своїх дітей та точно може ними пишатися. Її син Михайло Соболєв щоденно доводить це власними вчинками.