Заплакана Христина Соловій зізналася, що ледь заробляє на оренду квартири: роман з Вакарчуком кишені не наповнив

Христина Соловій заплакала перед камерою та поділилася переживаннями з прихильниками. Що сталося в житті співачки та як вона вирішує ці проблеми - читайте далі.

Співачка Христина Соловій зараз має сотні тисяч прихильників по усій Україні, а її відеокліпи в мережі набирають мільйони прихильників. Свій творчий шлях львів’янка розпочала у 2013 році з шоу “Голос країни” на телеканалі 1+1. Тоді в свою команду її взяв лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук. Він відразу запримітив неповторний талант Христини та активно допомагав їй просуватися навіть після завершення зйомок проєкту.

Через таку прихильність артиста до юної співачки прихильники часто говорили про можливий роман між ними, проте ні Святослав, ні Христина жодного разу не підтвердили подібні чутки. Соловій взагалі доволі рідко говорить про особисте, а ось Вакарчук нещодавно став батьком.

Святослав Вакарчук і Христина Соловій
Святослав Вакарчук і Христина Соловій

Зараз Христина продовжує будувати свою кар’єру. 16 лютого артистка давала концерт у Києві. Однак вранці за декілька годин до початку виступу вона опублікувала фотографію в особистому блозі, на якій була зі сльозами на очах:

“Вітаю вас, вільне місто Київ. Чи доводилось вам колись організовувати собі концерт у “день російського вторгнення”? Два місяці тому я взялась за цю авантюру з безпечною вірою, що все буде добре. Останні тижні були критичні, і думка скасувати його була постійно”, – зізналася Христина у причині своїх переживань.

Христина Соловій зізналася, що ледь заробляє на оренду квартири
Христина Соловій зізналася, що ледь заробляє на оренду квартири

Артистка розповіла, що творча професії їй дається непросто. На професійній сцені вона працює вже 8 років, однак все ще заробляє лише собі на квартиру:

“Восьмий рік у цьому, а я лише працюю на оренду квартири. І кожен концерт – це шалена відповідальність. Яку я беру на себе. Перед людьми, що вже купили квиток. Перед людьми, яким я плачу зарплату”, – додала Соловій.

Тим не менш артистка зазначила, що не збирається скасовувати виступ і з радістю зустрінеться зі своїми прихильниками, адже саме вони дають їй сили творити свої пісні та надію у світле майбутнє.

Схожі статті