Дружина Романа Сасанчина Іванна знову змінила обличчя: спочатку наколола губи, а тепер зататуювала брови (ФОТО)

Дружина молодого українського співака Романа Сасанчина, який двічі перемагав у вокальному шоу "Голос", після збільшення губ продовжує змінювати зовнішність.

Не так давно 19-річний Роман Сасанчин став сім’янином – у грудні 2021-го він одружився на коханій дівчині Іванні, а вона згодом народила йому донечку Елізабет. Молодим батькам, звісно, нелегко поратися з немовлям, але вони щасливі і навіть знаходять час та можливості для самих себе. Так, дружина співака після пологів зайнялася своєю зовнішністю, адже декрет – не привід себе запускати. Про це стало відомо з її Інстаграм-блогу.

Спершу новоспечена матуся наростила волосся, потім разом з Романом вони зробили парні тату. Наступним кроком стало втілення давньої мрії Іванки – збільшення губ.

Дружина Романа Сасанчина показала збільшені губи
Дружина Романа Сасанчина показала збільшені губи

Все це викликало багато обурення в мережі. Мовляв, дружина Сасанчина приділяє недостатньо уваги турботі за донькою, адже постійно знаходиться на різних косметологічних процедурах. Крім того, публіка впевнена, що переможець “Голосу” прийняв рішення продати виграну квартиру в Києві саме для того, щоб вистачало на примхи обраниці.

Втім, Іванна запевняє – на все це вона витрачає власні гроші, адже теж заробляє, а зміни в зовнішності допомагають їй відчувати себе більш впевненою та ніяк не відбиваються на материнських обов’язках. Тож зупинятися на досягнутому вона не збирається і намагається не звертати уваги на заздрісників.

Дружина Романа Сасанчина збільшила губи і показала результат
Дружина Романа Сасанчина знову змінила обличчя

Цього разу дружина Романа зробила чергову маніпуляцію з обличчям – пудровий татуаж брів. Така техніка перманентного макіяжу стійко тримається від 1 до 5 років в залежності від особливостей шкіри.

Дружина Романа Сасанчина зробила татуаж брів після збільшення губ
Дружина Романа Сасанчина зробила татуаж брів після збільшення губ

Схожі статті