Донька Анастасії Волочкової соромиться мами та відмовляється жити з нею в розкішному маєтку: куди втекла дівчинка?

Балерина Анастасія Волочкова виховує єдину доньку Аріадну. Щоправда дівчинка вже декілька років проживає разом із татом і лише декілька раз у місяць відвідує маму.

Анастасія Волочкова довгий час була доволі затребуваною балериною на російській театральній сцені. Танцівниця стала головною примою у Великому театрі в Москві, про що лише мріють десятки тисяч її колег по сфері. Але Волочкова так само швидко, як добилася цього статусу, змогла його втратити.

На початку 2000-х адміністрація театру розірвала з Анастасією контракт, не зважаючи на її популярність. Причиною тому стала поведінка молодої балерини. Її все частіше запрошували на світські вечірки, в рекламні кампанії та на зйомки серіалів і фільмів. Через що Волочкова регулярно пропускала репетиції, а згодом почала зловживати алкоголем та все частіше опинялася у центрі скандалів.

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

Не склалося у знаменитості й з особистим життям. У 2007 році вона вийшла заміж за бізнесмена Ігоря Вдовіна, якому й народила єдину доньку Аріадну. Проте за декілька років пара розійшлася — щасливого сімейного життя побудувати балерині не вдалося. Після того Волочкова мала ще декілька романів, але особистості своїх обранців не розкривала.

Анастасія Волочкова та Ігор Вдовін
Анастасія Волочкова та Ігор Вдовін

Донька Анастасії після розлучення батьків залишилася жити з татом. Батьки дівчинки пояснюють це тим, що вона ходить в школу в центрі Москви, а квартира бізнесмена знаходиться неподалік. Зіркова мама живе за межами міста, тож дорога до школи займала б набагато більше часу.

Аріадна час від часу навідує маму в неї вдома — балерина зізнається, що обожнює ці моменти. Зараз Волочкова продовжує шукати своє щастя в особистому житті. З колишнім Вдовіним їй вдалося зберегти дружні стосунки саме заради доньки.

Як виглядає дочка Анастасії Волочкової
Як виглядає дочка Анастасії Волочкової

Схожі статті