Як виглядає майбутня свекруха 32-річної Ольги Мартиновської: знайшла для своєї дочки Віруні нову бабусю (Фото)

Не так давно стало відомо про роман між двома відомими українськими шеф-кухарями Ольгою Мартиновською та Володимиром Ярославським. Як виглядає майбутня свекруха зірки?

Про романтичні стосунки між Ольгою Мартиновською та Володимиром Ярославським глядачі підозрювали впродовж декількох років. І хоча зірки наголошували на тому, що їхні взаємини носять лише дружній характер, довіри ці ствердження не викликали.

Володимир Ярославський натякнув на весілля з Ольгою Мартиновською
Як виглядає майбутня свекруха Ольги Мартиновської

У День Святого Валентина стало відомо, що між знаменитостями дійсно кохання.

Як виглядає майбутня свекруха Ольги Мартиновської

Як виглядає майбутня свекруха Ольги Мартиновської

Пара вперше заговорила про це прекрасне почуття у День усіх закоханих, і це вийшло вельми символічно. Тим не менш, наробити гаміру не вийшло, адже глядачі і так знали про почуття між ними. На даний момент Ольга Мартиновська знаходиться на відпочинку у Грузії, а Володимир Ярославський займається своїми кулінарними справами у Парижі. Донька Олі Віра залишилася під опікою інших членів сім’ї.

Варто відмітити, що не дивлячись на таємничий образ життя Ярославського, він неодноразово хизувався перед користувачами мережі своєю мамою. Цілком імовірно, що у майбутньому ця жінка стане свекрухою Олі. Також кухар нещодавно поділився знімками разом зі своєю сестрою та племінниками. Здається, що Вова залишається єдиним членом родини, у якого поки що немає спадкоємців та офіційної дружини. Втім, це може змінитися найближчим часом. Адже недарма Оля та Вова зізналися аудиторії у своїх стосунках.

Нагадуємо, що стосунки Мартиновської з чоловіком, від якого вона народила доньку Віру зіпсувалися після того, як Ярославський звільнив його. На той час зірка ще не підозрювала, чим це обернеться.

Схожі статті