31-річний Єгор Гордєєв крутить роман з Нелею Шовкопляс: всі докази того, що ведучі могли б стати парою

Єгор Гордєєв і Неля Шовкопляс дуже швидко стали улюбленими ведучими багатьох українців. Знаменитостей часто підозрюють у романі. Та чи дійсно це так?

Вони – молоді, талановиті та неймовірно амбітні. Ведучі телеканалу “1+1”, Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв стали справжнім відкриттям українського телебачення. Зірки знову зробили ранкові шоу захоплюючими.

Втім, не лише професіоналізм приваблює глядачів. Кілька років тому мережею пройшли чутки про те, що у знаменитостей начебто роман. Настільки вкорінилася ця історія, що фанати досі намагаються знайти ниточки, які приведуть до правди.

Перше, що наштовхує на думку про можливі стосунки ведучих – це те, що Єгор Гордєєв у 31 рік не одружений. Навіть потенційну пасію не засвітив, а Неля тривалий час взагалі не розповідала про свій сімейний статус.

По-друге, всі давно помітили, як ніжно ставляться колеги один до одного. Єгор навіть особисто забирав нову ведучу у її перший робочий день. На світлинах, улюбленці публіки можуть обійнятися або стати так, що всі вирішать, що вони – пара.

А ще Шовкопляс і Гордєєв не можуть стриматися та публікують спільні фото у мережі. Неля навіть робить репости публікацій свого телеканалу у себе в сторіз.

31-річний Єгор Гордєєв крутить роман з Нелею Шовкопляс

Нагадаємо, що популярна жінка – давно одружена. Вона виховує двійнят Матвія і Тимофія. Хлопчики вже вельми дорослі дітки та ходять до школи. Чоловік знаменитості веде непублічне життя, а його обраниця поважає цей стиль.

Про сімейний стан Гордєєва відомо одне – офіційно він неодружений і не має пари.

Схожі статті