Як виглядають всі родичі 56-річної Алли Мазур, яких ведуча ретельно приховує: від рідної мами до свекрухи

Таємнича та скритна Алла Мазур рідко говорить про особисте. Фанатів же цікавить найбільше ця тема. Як же виглядає рідна знаменитості? Дивіться у матеріалі.

Алла Мазур – справжня загадка українського шоу-бізнесу. Ведуча неохоче розповідає про особисте життя. Єдине, що дало їй змогу щиро заговорити про все, що відбувається закадром телеканалу “1+1” – це боротьба із захворюванням. Тоді вперше всі дізналися, як насправді живе знаменитість.

Відомо, що Алла походить з повної родини. Крім батьків у неї є ще рідний брат. Сім’я дуже інтелігентна. Тато Григорій працював стоматологом і мав багато вдячних пацієнтів.

Як виглядають всі родичі 56-річної Алли Мазур

А ось мама ведучої вже не з нами. Ніна Мазур пішла з життя раптово. Горе звалилося на зірку у 2021, коли, здавалося, що всі випробування позаду.

Як виглядають всі родичі 56-річної Алли Мазур

Нянчить онука Артема тепер лише дідусь. Та у малого є ще й дядько. Брата Алли звати Олександр. Він цікавився у молоді роки медициною, як і батько. Чоловік – молодший за свою сестру.

Як виглядають всі родичі 56-річної Алли Мазур

Родина намагається триматися разом і досі не може забути втрату неньки. Виявляється, зірка не хотіла довго ділитися цією проблемою. Дізналися фанати про втрату випадково. На свій День народження ведуча присвятила ніжні та зворушливі рядки. Мазур подякувала, що ненька навчила її гідно працювати, а ще щиро мріяти. Сфотографуватися вирішила прямо на даху, що символізує зв’язок з ріднею.

    Як виглядають всі родичі 56-річної Алли Мазур

Досі під великим питанням сімейний статус Мазур. Ходять досі чутки про те, що вона має стосунки з телевізійником Робертом Опалеником.

Алла Мазур та Роберт Опаленик

Про своїх батьків він не розповідає. У мережі припускали, що можливо їх вже немає на цьому світі. Втім, сам Роберт згадував свого брата-музиканта. Потенційний родич Алли працював у філармонії на Закарпатті, звідки й сам Опаленик.

Схожі статті