Поплавський переключився з молодиць на Гросу: підняв Аліну на руки і не приховував свого відношення до неї

Аліна Гросу поділилася новими фотографіями в особистому бозі, на яких вона позувала з Михайлом Поплавським. Одне з них виявилося архівним - знімку вже більше 20 років.

26-річна співачка Аліна Гросу, не дивлячись на її юний вік, вважається старожилом українського шоу-бізнесу. Все тому, що зіркову кар’єру вона розпочала ще у три роки, а вже у семирічному віці Аліна стала професійною співачкою, яка поступово підкорювала шоу-бізнес. Дівчинку активно підтримували її батьки та хрещена мама – співачка Ірина Білик, яка й писала їй перші пісні.

Аліна Гросу: зараз та у дитинстві

З часом Гросу довелося прикласти чимало зусил, щоб змінити ставлення слухачів до її творчості. Артистка виросла та почала виконувати пісні про кохання, розлуку та власні переживання. Та й образ Аліни став жіночним та елегантним, проте аудиторія все ще сприймала її як “Маленьку Бджілку”.

Користувачі мережі почали активно слідкувати за її романами – зірка встигла в 26 років вийти заміж, розлучитися, а після цього закрутити роман із актором Романом Полянський, який заради молодої співачки переїхав до Києва.

Тож зараз Аліна товаришує з більшістю українських артистів. Вона виросла в них на очах, а зараз створює провідним співакам конкуренцію за сцені за любов та прихильність слухачів. Відвідує Гросу й світські заходи, зокрема вона з’явилася на червоній доріжці премії “Українська пісня року”, яку заснував Михайло Поплавський.

До речі, з самим співочим ректором Аліна знайома з самого дитинства. Як доказ, артистка опублікувала в своєму особистому блозі фотографію з Михайлом Михайловичем, на якій шоумен тримає маленьку Гросу на руках. Скоріш за все, кадр був зроблений більше 20 років тому.

Поплавський взяв Аліну Гросу на руки
Поплавський взяв Аліну Гросу на руки

“Я дуже вдячна Михайлу Поплавському за підтримку з першого дня нашого знайомства, а це вже цілих 22 роки. Дякую, що підтримуєте Україномовну музику, що надихаєте її створювати, що вирощуєте нові таланти і знаходитеся усі ці роки на гребені хвилі”, – написала Аліна.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.