Вони були на межі розлучення: Матвієнко та Мірзоян зачарували відео з прогулянки – дуже стильна парочка

Зараз навіть складно повірити, що два роки тому ця закохана парочка - Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко були на межі розлучення. Зате сьогодні їхній шлюб міцніший, ніж будь-коли.

На самому початку війни у 2022 році, після новин про розлучення Наді Дорофєєвої та Дантеса, в Мережі почали поширюватися чутки про розлучення ще однієї зіркової пари – Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна. На той момент артистка разом із дітьми перебувала за кордоном, а її чоловік залишався в Україні. Після появи новини, журналісти почали атакувати подружжя питаннями і Антоніні з Арсеном навіть довелося виправдовуватися. Знаменитості запевняли, що, незважаючи на те, що їхні стосунки не можна назвати ідеальними, але до розлучення ще далеко. Пізніше Матвієнко повернулася до України та возз’єдналася з чоловіком.

Таня Матвієко показала, як проводить спільний час зі старшою донькою

Зараз Арсен та Тоня майже весь час проводять разом. Так, нещодавно стало відомо, що Мірзоян та Матвієнко разом зі своїм колективом вирушили на гастролі до США. У мікроблогах знаменитостей вже з’явилися відео та фото, на яких можна побачити, як відбувалися їхні виступи в Америці, а також що відбувалося за кадром. Особливо зворушив шанувальників ролик, де парочка, тримаючись за руки, гуляє вулицями величезного мегаполісу, як малюють серця на камені та пишуть “Тоня+Арсен”. Зазначимо, що це виглядало дуже зворушливо.

Нагадаємо, що 2023 рік видався для сім’ї Матвієнко дуже важким. Як грім серед ясного неба пролунала новина про смерть мами Антоніни – Народної артистки України Ніни Матвієнко. Пізніше стало відомо, що легендарна співачка вже якийсь час боролася з онкологією, але не хотіла, щоби про це знала публіка, тому родина ретельно приховувала її хворобу.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає після смерті матері

Смерть мами дуже вплинула на Тоню. Після похорону артистка на якийсь час зникла, але незабаром з’явилася в абсолютно оновленому образі. Фотографії Антоніни Матвієнко з великим інтерв’ю, в якому співачка розповіла про свої переживання та плани на майбутнє, надрукував журнал Viva. У кадрі помітно стрункіша артистка постала в образах, в яких її складно було навіть уявити. Супер трендові костюми, які ідеально підкреслювали фігуру, нова зачіска з довгим прямим волоссям та освітлені брови захопили шанувальників. Таку Антоніну ніхто ніколи не бачив і навіть Арсен.

42-річна Тоня Матвієнко вразила новий іміджем
42-річна Тоня Матвієнко вразила новий іміджем

Схожі статті

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.

Раніше викликали захоплення, а тепер сміх: Висоцька, Потап та інші зірки, чиї ролики стали “легендами”

Проходить час і ті знаменитості, які колись викликали у багатьох захоплення, зараз виглядають у нинішньому контексті вельми дивно і навіть викликають сміх.

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.