Надя Дорофєєва довела до мурах всю Україну: у шлюбі з Кацуріним майже стала мамою — тепер співає колискові

Фанати вважають Надю Дорофєєву та Мішу Кацуріна однією з найкрасивіших пар українського шоубізу. Тому від них давно очікують поповнення в родині. Схоже, співачка готова стати мамою.

Для української музичної індустрії Надя Дорофєєва є справжнім феноменом. Вона показує, що справжній талант, помножений на пристрасть та щире бажання творити дає просто неймовірні результати. Її треки регулярно потрапляють до десятки найбільш прослуховуваних, найчастіше займаючи в рейтингу саме першу сходинку. Тексти пісень Дорофєєвої здатні зачепити глибокі струни серця. Особливо це стосується нової роботи співачки, над якою вона працювала 2 роки.

Мова про пісню “Колискова 2022”. Співачка зазначає, що ця пісня натхнення буднями тих мам, які щоденно переймаються через своїх дітей, їхні життя, намагаючись оберігати свою малечу. Ця дуже емоційна композиція стала частиною нового альбому Hearbet, який вийшов сьогодні.

Співачка Надя Дорофєєва вперше за 2 роки випустила новий альбом Heartbeat
Співачка Надя Дорофєєва вперше за 2 роки випустила новий альбом Heartbeat

Одночасно з релізом треку артистка також випустила й кліп до нього. Усього за 10 годин після публікації відео зібрало майже 100 тисяч переглядів, вкотре продемонструвавши, що Надя — одна з найбільш відомих та прослуховуваних співачок. А Міша Лебіга — популярний блогер, з яким Дорофєєва записувала спільний трек — вважає її найкращою в Україні на сьогодні.

“Колискова 2022” стала однією з тих пісень, які не лише підтвердили талант співачки, але й продемонстрували її неймовірну емпатію. У тексті артистка намагалася передати не тільки власні емоції, але також почуття усіх навколо. Число в назві композиції свідчить про рік, коли Надя почала працювати над піснею. Саме тоді те, що могло уявлятися лише в моторошних снах, стало реальністю. А після трагедії в “Охматдиті” співачка вирішила дописати текст.

В коментарях люди зазначили, що не могли стримати емоцій. Навіть чоловіки зізналися, що трек викликав у них сльози. А для багатьох саме ця пісня стала найкращою в усьому альбомі.

Схожі статті

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.

Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.