Олег Винник обійняв за талію високу кралю, але це не Таюне і навіть не Полякова: змусила його зняти обручку

За кожним кроком Олега Винника слідкують сотні тисяч шанувальниць, які в захваті від його таланту і краси. Особливої уваги заслуговують супутниці артиста.

Олег Винник з тих зірок українського шоу-бізнесу, які не висвітлюють подробиці особистого життя публічно. Навпаки, співак відхрещується від будь-яких чуток та не видає секретів. Втім, вже давно ЗМІ й фанати обговорюють його стосунки з бек-вокалісткою Таюне. Її справжнє ім’я – Таїсія Сватко, і саме так звали однокурсницю Олега з Канівського училища культури, з якою він зустрічався в юності.

Подейкують, історія кохання пари триває й досі. Весілля Винник і Таюне зіграли пишне – на два села, з короваєм, танцями, піснями, столи ломилися від їжі. Пізніше молодята вирушили на заробітки до Німеччини, де Олег став зіркою мюзиклів. Вже маючи статус затребуваного артиста, він прийняв рішення повернутися на Батьківщину та підкорити вітчизняного слухача. І це йому вдалося не без допомоги дружини – Таїсія співає разом з ним на позиції бек-вокалістки.

Таюне показала свою позашлюбну дочку не від Олега Винника
Олег Винник без Таюне поруч обійняв іншу кралю

Варто зауважити, що Винник – бажаний об’єкт для багатьох жінок, в тому числі й зіркових, тож в мережі набагато легше знайти фото його обіймів з колегами по шоу-бізнесу, ніж з дружиною.

Олег Винник обійняв за талію високу кралю

Цього разу фанати обговорюють світлину Олега Винника і Каті Осадчої у студії програми “Світське життя”. Повелитель вовчиць без обручки на руці обійняв ведучу за талію, а вона елегантно виставила ніжку вперед та з ледь помітною усмішкою подивилася в об’єктив камери. Важко не помітити, що вбрання знаменитостей дуже пасують одне до одного – наче вони пара.

Олег Винник обійняв за талію високу кралю
Олег Винник обійняв за талію високу кралю Катю Осадчу

Більше цікавого про жіноче оточення чоловіка Таюне Винника дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті