Колишня дружина 38-річного Дзідзьо Славія отримала пропозицію руки і серця та рахує дні до весілля

Колишня дружина популярного українського виконавця Дзідзьо Ярослава повідомила про те, що отримала пропозицію руки і серця. Всі деталі в статті.

Минулого року глядачі дізналися шокуючу правду про шлюб Дзідзьо та його дружини Ярослави. Виявляється, пара боролася з кризою не один рік. Через те, що співак не хотів, щоб його кохана виступала на естраді та розвивала кар’єру союз поступово руйнувався. Врешті-решт, пара прийшла до висновку, що їхні шляхи мають розділитися.

Дзідзьо після розлучення зі Славією знайшов собі нову наречену
Колишня дружина Дзідзьо Славія отримала пропозицію руки і серця

Після низки скандальних інтерв’ю, які дала Ярослава, і за допомогою яких гучно про себе заявила на всю Україну, Дзідзьо та його екс-кохана помирилися. Артист залишив дружині елітну квартиру на березі озера, а вона пробачила йому все. Відтепер обидва приходять одне до одного на презентації та лише добре відгукуються про колишнього партнера в інтерв’ю.

Дзідзьо та його колишня дружина Славія
Колишня дружина Дзідзьо Славія отримала пропозицію руки і серця

Колишня дружина Дзідзьо Славія отримала пропозицію руки і серця

Славія зізнається, що розлучення стало початком її нового життя, стало поштовхом для розвитку. І хоча зірка поки що не шукає нових стосунків, пофліртувати з підписниками вона собі дозволяє.

Так, нещодавно на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, яка являла собою скріншот її листування з фанатом.

Колишня дружина Дзідзьо Славія отримала пропозицію руки і серця. Скріншот особистої сторінки співачки

Чоловік настільки захоплений артисткою, що не витримав і запропонував їй вийти заміж прямо в діректі. Цікаво, що знаменитість не відмовила йому, а запитала в аудиторії, чи не рано їй йти під вінець.

Схожі статті