59-річний чоловік Полякової Вадим показав, як сильно постарів: ховався від камер, бо без п’яти хвилин пенсіонер

Чоловік відомої української виконавиці Олі Полякової Вадим вперше за декілька років показав, як він виглядає зараз. На це його наштовхнула донька-блогер.

Останнім часом чоловік Олі Полякової Вадим не проявляв ніякого інтересу до її публічного життя. Популярність його старшої доньки Маші також не вплинула на його позицію залишатися осторонь. Як нещодавно розповідала співачка, Буряковський переживав смутні часи.

Справа в тому, що бізнесмен збанкрутував, і насправді сім’ю утримувала Оля. Через це у шлюбі виникла серйозна криза і єдине, що уберегло їх від розлучення — це любов співачки до свого чоловіка, у якій вона не хоче зізнаватися напряму. Адже артистка запевнила, що не може залишити цю святу людину без даху над головою.

Також рік тому у сімействі сталося велике горе — померла мати Буряковського. Минулої зими Вадим не знімав чорного кольору.

Чоловік Олі Полякової Вадим показав, як сильно постарів

Справи у бізнесмена налагодилися. Він став на ноги. І тим не менш, його зіркова дружина навіть раз у місяць не показує його у своєму акаунті. Складається враження, ніби чоловік відсутній.

Його донька Марія вирішила виправити цю ситуацію і опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Тік Ток відео за участі батька.

Чоловік Олі Полякової Вадим показав, як сильно постарів. Скріншоти з особистої сторінки Марії

І хоча чоловік знаходився у літаку у масці, не можна не помітити ані його сивих брів, ані його фірмової лисини. Нагадуємо, що Вадим стрімко дістається пенсійного віку. Через півроку йому виповниться 60. За цього приводу його дружина Оля дуже багато жартує, називаючи його дідусем та літньою людиною. Судячи з усього, її чоловік не проти подібного гумору.

Схожі статті