Папараці підловили Дана Балана в ресторані: як і з ким молдавський мачо проводить час у звичайному житті

Молдавський артист Дан Балан неабияк популярний в Україні. Все через чутки про його роман з Тіною Кароль. Нарешті стало відомо, як співак проводить час у звичайному житті.

Дан Балан здобув широку популярність не лише в рідній Молдові. Його пісні слухають по всьому світі, а білети на концерти розлітаються немов гарячі пиріжки. Український фан-клуб артиста також налічує величезну аудиторію, яка досі сподівається почути з його вуст всю правду про стосунки з Тіною Кароль.

Фанати обговорюють весілля Тіни Кароль і Дана Балана
Фанати обговорюють роман Тіни Кароль і Дана Балана

Справа в тому, що коли Дан доєднався до тренерського складу шоу “Голос країни”, між ним та Тіною майже одразу помітили флірт, кокетливі погляди, обійми. Чутки про роман розлетілися вмить.

Фанати навіть подейкували, що зірки насправді вже живуть разом, хоча й таємно, адже мама Дана Людмила з головної сцени проєкту співала для них народну весільну пісню “Горіла сосна, палала”.

Людмила Балан разом з сином та Тіною Кароль
Як і з ким проводить час у звичайному житті Дан Балан

Жодних офіційних підтверджень або спростувань від Кароль і Балана не надходило, але навіть це не стало на заваді шанувальникам, які впевнені – мовчання, знак згоди. На фанатських сторінках музикантів в Інстаграмі є безліч спільних фото таємничої парочки, але цього разу користувачі мережі обговорюють кадр Дана у звичайному житті.

Балан позував у ресторані в сонцезахисних окулярах та сірій футболці, сидячи за столом. Поряд стоять келихи, з чого можна зробити висновок про те, що на відпочинку Дан був не один, а в приємній компанії. Залишається тільки здогадуватися, чи Тіна супроводжувала молдавського мачо.

Усі подробиці зіркового роману Кароль і Балана зібрані у відео на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті