Тарас Тополя відправив Alyosha вагітною за кордон і не прилетів на пологи: “Я не хотіла народжувати”

Відомі українські виконавці Alyosha і Тарас Тополя розповіли про те, як на світ з'явився їхній первісток. Виявилося, що на момент пологів пара знаходилася в різних країнах.

Alyosha і Тарас Тополя офіційно зареєстрували свої стосунки у 2013 році. Тоді ж у них народився перший син Роман. Олена (справжнє ім’я співачки) народжувала за кордоном, про що стало відомо з інтерв’ю подружжя Василісі Фроловій:

“У нас половина родини в Америці, і я настояв на тому, щоб народжувався Рома саме в Америці, і він має американське громадянство. На той момент це був абсолютно очевидний крок, рішення, за яке я не жалкую, і Олена так само не жалкує”, – пояснив Тополя.

Alyosha і Тарас Тополя з дітьми
Alyosha і Тарас Тополя розповіли про перші пологи в Америці

Двоє молодших дітей пари з’явилися на світ вже в рідній Україні:

“Я не хотіла народжувати в Америці, тому що в мене був досвід народження Роми в Америці, і мені не хотілося його повторювати. Це найскладніший період, коли останні три місяці. Я приїхала абсолютно в чужу країну, в сім’ю, з якою тільки от познайомилася, коли приїхала. Тарасу тоді не поставили візу, і він не зміг приїхати. Я його не бачила усі ці 4 місяці. Тобто для мене це були дуже тяжкі 4 місяці психологічно, і потім це народження, коли біля тебе “Push, push, push!”. Це дискомфорт, тому що ти не в своїй тарілці, взагалі не в своїй атмосфері, не ті люди, яких ти хочеш бачити біля себе. Взагалі це було таке для мене випробування, максимальний дискомфорт”, – зізналася Alyosha.

Alyosha вперше за 8 років шлюбу з Тополею здивувала правдою про вагітність
Alyosha вперше за 8 років шлюбу з Тополею здивувала правдою про вагітність

Вона зауважила, що важким були навіть не самі пологи, а атмосфера:

“Самі пологи найтяжчі були, 13 годин, це було тяжко. У мене обличчя було… Але навіть не в тому справа. Мені дуже хотілося додому, мені хотілося додому зі своєю дитиною, просто відокремитись від усіх. Зі своєю дитиною у своїй кімнаті бути з Тарасом”.

Схожі статті