59-річний Григорій Лепс після розлучення з дружиною закрутив роман з 26-річною моделлю-українкою: фото пари

Відомий російський шансоньє Григорій Лепс незабаром після розлучення з дружиною закрутив роман з 26-річною моделлю-українкою. В мережі вже з'явилися фото пари.

У грудні 2021-го стало відомо про розлучення Григорія Лепса і Анни Шапликової після 20 років спільного життя. Пара вирішила розійтися тихо, без поділу майна та публічного з’ясування стосунків. У них є троє спільних дітей – 11-річний Іван, 14-річна Ніколь і 19-річна Єва. Ще в артиста є старша донька Інга від першого шлюбу.

Новина про розлад в зірковій родині стала справжньою несподіванкою для фанатів, адже вони завжди демонстрували повну ідилію і ніколи не виносили бруд з хати. Відомо, що крапку поставила саме Анна, однак з якої причини – загадка, адже ще нещодавно Лепс в інтерв’ю розповідав, як вмовляв кохану на четверту дитину.

Григорій Лепс розлучається з дружиною після 20 років спільного життя
Григорій Лепс після розлучення закрутив роман з 26-річною моделлю з України

Григорій Лепс закрутив роман з 26-річною українською моделлю

Не так багато часу пройшло з офіційного розлучення Лепса і Шапликової, однак схоже, що він вже відкритий до нових стосунків.

Днями артист засвітився в компанії “Міс Львів-2018” та першої віце-міс “Україна Всесвіт” Наталії Болюх. Мережею поширилися кадри, зняті під час застілля – Григорій обіймає та цілує Наталю, яка сидить поруч з ним.

Григорій Лепс закрутив роман з Міс Львів-2018 Наталією Болюх
Григорій Лепс закрутив роман з Міс Львів-2018 Наталією Болюх

Що відомо про коханку Лепса Наталію Болюх

Наталії Болюх 26 років. За фахом вона економіст, цікавиться психологією і дизайном, часто буває в Москві, хоча живе у Львові, як повідомляє видання kp.ru.

Коханка Григорія Лепса Наталія Болюх
Коханка Григорія Лепса Наталія Болюх

Дівчина у власному Інстаграм-блозі навіть натякала на стосунки з Григорієм, коли відповідала на запитання фоловерів про улюбленого виконавця:

“Лепс, звичайно!”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.