Колишня дружина Валерія Меладзе Ірина зізналася, як налякала його коханку Альбіну Джанабаєву: досі бігає від неї

Колишня дружина Валерія Меладзе Ірина дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла про поведінку на той час коханки її чоловіка Альбіни Джанабаєвої.

Плітки про те, що Валерій Меладзе зраджує своїй дружині з Альбіною Джанабаєвою ходили понад 10 років. Але Ірина знаходилася наче у вакуумі. Ніхто зі знайомих не розповідав їй про чутки навколо її сім’ї. Поступово вона сама прийшла до думки про те, що її чоловік насправді невірний. І першим прицидентом, який навів її на це, як і в історії Костянтина Меладзе та Віри Брежнєвої, стала пісня.

Колишня дружина Валерія Меладзе Ірина зізналася, як налякала його коханку Альбіну Джанабаєву

Джанабаєва показала справжнього МеладзеЗір
Джанабаєва показала справжнього МеладзеЗір

На концерті жінка почула рядки пісні “Вопреки”, які здалися їй дивними. Меладзе на розпитування дружини брехати не став: музикант завів стосунки на стороні і навіть встиг стати батьком. Особистість нової коханої він не розкрив, але Ірина сама дійшла до невтішного висновку.

Коханкою Меладзе була тоді учасниця групи “ВІА Гра”, а тепер його дружина Альбіна Джанабаєва. Ірина було шокована таким рішенням.

“На неї без сліз дивитись було важко. Я теж не розуміла, як і всі жінки, яким чином вона там взагалі з’явилася”, — ділилася Меладзе у програмі “Нові російські сенсації” на каналі НТВ.

Джанабаєва здивувала кадром з сином від Валерія Меладзе
Колишня дружина Валерія Меладзе Ірина зізналася, як налякала його коханку Альбіну Джанабаєву

Побачивши дружину свого коханого Джанабаєва часто нервувала. Але Ірина не розуміла, чому у жінки “бігають очі”. Коли звістка про їхній роман спливла назовні, Меладзе запропонувала суперниці зустрітися і все обговорити, але та відмовилася, ймовірно, злякавшись конфлікту.

Варто відмітити, що насправді Джанабаєва будь-якими методами уникала Ірини.

Схожі статті