Переможець Холостячки-2 Задворний бурхливо відреагував на відмову дівчини в ресторані: “Я звідси збираюсь і їду”

Переможець другого сезону проєкту "Холостячка" Андрій Задворний завітав до ресторану та посварився з робітниками через музику. Усі деталі в статті.

Андрій Задворний, який прославився на всю Україну минулого року завдяки участі у романтичному телепроекті “Холостячка” зараз активно веде свої соціальні мережі. В основному чоловік розповідає саме про своє особисте життя та думки.

Андрій Задворний знайшов заміну Огнєвіч
Андрій Задворний бурхливо відреагував на відмову дівчини в ресторані

Андрій Задворний бурхливо відреагував на відмову дівчини в ресторані

Майже кожну подію він встигає зняти на камеру та поділитися нею зі своїми підписниками. Наприклад, нещодавно чоловік завітав до ресторану у Києві, але був неприємно вражений тим, що у закладі грала пісня про те, які прекрасні в Росії вечори. Його реакція пояснюється тим, що в Україні триває загроза ескалації Росії. На даний момент усі українські зірки притримуються позиції згадати, які українці сильні та горді. І хоча піаритися на такій темі вельми сміливо, але деякі знаменитості дозволяють собі і таке.

Він попросив у ді-джея вимкнути, але вона не відреагувала на його прохання, заявивши, що ніколи не чула цієї композиції.

Андрій Задворний бурхливо відреагував на відмову дівчини в ресторані. Скріншоти особистої сторінки зірки

В результаті бізнесмен вирішив, що буде доречним демонстративно піти з закладу, заявивши про це на всю Україну.

“Я звідси збираюсь і їду!”, — повідомив користувачів мережі Андрій.

При цьому чоловік не забув показати дівчину, яка йому відмовила, а також зняв на відео увесь зал, як виглядає ресторан зі сторони вулиці і окремі елементи декору. Тобто він постарався на славу та добряче зіпсував репутацію цього місця.

Схожі статті