Зіркові пари, які відмовилися від баткьівства: чому Потап і Каменських, Дорофєєва і Дантес та інші не поспішають

Серед українських зірок чимало закоханих та навіть одружених. Не всі з них поспішають ставати батьками, дехто у парі просто підтримує один одного у професійному зрості — саме про них читайте далі.

Потап і Настя Каменських 

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

Офіційно колишні колеги по дуету одружилися у 2019 році, хоча їхній роман розпочався набагато раніше. Прихильники підозрювали, що між Олексієм та Настею палають не лише робочі відносини, та пара всіляко заперечувала ці чутки, аж поки не розкрила усі карти. Про своє кохання зірки розповіли відразу запланувавши весілля. За майже три роки подружнього життя Потап і Каменських жодного разу не підіймали тему дітей, хоча їхні прихильники мріють про поповнення у зірковій родині та роздивляються вагітний животик співачки на кожному новому фото. Однак поки що обоє займаються виключно кар’єрою.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко
Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко

Незмінний ведучий “Світу навиворіт” Дмитро Комаров та красуня Олександра Кучеренко одружилися в 2019 році. Пара також не поспішає народжувати малюків — Дмитро продовжує подорожувати світом, а його кохана дружина активно розвиває кар’єру на телебаченні. У майбутньому вони обов’язково стануть батьками, проте зараз, за їхніми словами, ще не час.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Надя Дорофеєва і Володимир Дантес
Надя Дорофеєва і Володимир Дантес

Ще одна пара, яку можна назвати кумирами сучасної молоді — екс-солістка гурту “Время и Стекло” Надя Дорофєєва та музикант Володимир Дантес. Молоді, талановиті та красиві артисти живуть у шлюбі вже майже 7 років, але дітей поки не планують. Хоча фанати теж з нетерпінням чекають новину про поповнення.

Володимир Остапчук та Христина Горняк

Весілля Володимира Остапчука та Христини Горняк
Весілля Володимира Остапчука та Христини Горняк

Роман телеведучого Володимира Остапчука та Христини Горняк можна назвати по-справжньому скандальним. Пара одружилася у 2020-му після гучного розлучення шоумена з першою дружиною Оленою Войченко. Від неї Остапчук має сина та доньку, однак з Христиною поки що не наважився на спільного малюка.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.