35-річний Олександр Еллерт полишив Україну: доньку брати не став, про Мішину навіть не думає (ФОТО)

Олександр Еллерт - зірка, за життям якої спостерігаються всі фанати проєкту "Холостячка". Навіть попри те, що стати родиною з Ксенією Мішиною йому не вдалося.

Олександр Елллерт здобув колосальну популярність після участь у реаліті “Холостячка”. Перший сезон видався непростим: норовлива головна героїня, пильна увага публіки і відповідальність перед глядачем. Спершу Мішина вагалася, кому ж віддати свою руку і серце: виваженому Олексію Тригубенку або сміливому Олександру. Як ми знаємо, саме гуморист підкорив акторку.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
35-річний Олександр Еллерт полишив Україну

Після фіналу у житті знаменитостей почалася справжня казка: вони одразу з’їхалися разом, почали виховувати дітей. До речі, малі добре прийняли рішення мами і тата про спільне мешкання.

Та у липні минулого року знаменитості таки розійшлися. Про рішення повідомила саме Ксенія. Її обранець не схотів одразу коментувати подію.

Втім, зараз життя обох зірок вельми змінилося. Тепер кожен з них, так би мовити, вільна пташка. Наприклад, Олександр, багато часу приділяє подорожам та відпочинку. Нещодавно гуморист показав свій відпочинок у Грузії.

35-річний Олександр Еллерт полишив Україну

Зараз він там катається на сноуборді та гарно проводить час. Цікаво, що на світлинах і розповідях шоумена не фігурує його донька. З ким поїхав закордон артист – не відомо.

Чому розпалася пара Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта?

Знаменитості не виносять деталей свої сварки. Єдине про що не втомлюється повторювати колишня холостячка – це про абьюз і токсичність своїх стосунків з колишнім хлопцем. Також підкреслювала акторка, що не бачила спільного майбутнього і відчувала нерозуміння поруч з Сашею.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.