Від кого насправді народила свою дитину 42-річна Тетяна Денисова: Олександр Кривошапко тут ні до чого

Тетяна Денисова на перший погляд здається неприступною жінкою, яка міцно тримає у собі всі секрети. Втім, за кадром зірка знімає з себе всі маски.

Тетяна Денисова завжди вирізнялася з-поміж колег: волелюбна, яскрава і сувора суддя танцювальних проєктів. Та попри непростий, на перший погляд, характер, вона таки полюбилася українцям.

Як виглядає мама Олександра Кривошапка і колишня свекруха Тетяни Денисової
Від кого насправді народила свою дитину 42-річна Тетяна Денисова

Цікаво спостерігати також за її особистим життям. А воно у зірки напрочуд насичене. Найгучнішим романом, який затьмарив всі стрічки новин свого часу. Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова були, звісно, епатажним союзом. Втім, єдиний чоловік, якому вона вирішила подарувати первістка-сина лишився в тіні.

Хто став татом першої дитини Тетяни Денисової?

Обранцем популярної хореографині став повітряний акробат Ілля Страхов. До речі, його син Лев, хоч і лишився з мамою Тетяною, але носить прізвище татка.

Ілля Страхов і Тетяна Денисова з сином Левом
Від кого насправді народила свою дитину 42-річна Тетяна Денисова: Ілля Страхов

Батько дитини Денисової з юних років захоплювався цирковим мистецтвом. Він брав навіть участь у проєкті “Україна має талант”, де однозначно підкорив всіх наших глядачок накачаним торсом і спритністю. А ще його позитивна енергетика просто зачаровувала!

Існує інформація про те, що Страхов і Денисова познайомилися закордоном. Амур знайшов їх у Німеччині, де артисти працювали за контрактом. Доля ж повернула їх назад до України.

По розрив жоден з колишньої пари не любить згадувати. Відомо одне: у 2011 році романтичним стосункам остаточно настав кінець, адже тоді у хореографині зав’язався буремний роман зі співаком Олександром, порівняно молодшим від неї. Подейкують, що Тетяні не сподобалася роль домогосподарки і вона почала шукати нового кавалера.

Схожі статті