Катерині Великій доведеться годувати ненависного Клопотенка: на кухні “МастерШеф. Битва сезонів” буде сира качка

На СТБ триває кулінарне шоу "МастерШеф. Битва сезонів", яке зібрало на кухні найяскравіших кухарів проєкту. Цього разу Катерині Великій доведеться годувати ненависного Євгена Клопотенка.

Катерина Велика – успішна та впевнена в собі жінка, яка точно вміє готувати, адже у 5 сезоні “МастерШеф” (аматори) вона стала суперфіналісткою, однак омріяний кубок їй отримати не вдалося – перемогу забрав головний конкурент Каті Євген Клопотенко. Її так образив результат фіналу, що вона навіть не привітала переможця, а лише висловила своє невдоволення і незгоду з думкою суддів.

Після провалу в шоу Велика поринула в бізнес і сім’ю. Зараз вона ще більш успішна і ще більш щаслива – у 2020 році Катерина народила своєму чоловікові сина Андрія. Для пари це первісток, якого вони дуже чекали і хотіли.

Женя ж увесь цей час розвивався як кулінар. Він пройшов курс навчання в паризькій академії Le Cordon Blue, відкрив ресторан “100 років тому вперед”, став популяризатором української кухні в світі та зайнявся реформуванням шкільного харчування в країні. Тепер він повертається на “МастерШеф” і куштуватиме страви, приготовані Великою, про що свідчить анонс 6 випуску.

Катерині Великій доведеться годувати ненависного Євгена Клопотенка
Катерині Великій доведеться годувати ненависного Євгена Клопотенка

Учасникам доведеться вразити легендарних шефів, які вже довели усім, чого вони варті. Серед них – переможець 5 аматорського сезону Євген Клопотенко, а також переможці 2 та 3 професіоналів Євген Грибеник і Елеонора Баранова. Еля, до речі, наразі працює разом з Володимиром Ярославським в ресторані “Chef’s Table”.

Головне питання випуску – чи зможе Катерина Велика підкорити ненависного Клопотенка. Якщо Катя, м’яко кажучи, буде не в захваті від такого гостя, то Женя навпаки у захваті:

“Скажи їй, що сира качка, і скажи – дякую”, – звернувся Євген до офіціанта з проханням передати свої слова Великій.

Схожі статті