Переможець МастерШеф-7 Пава зробив пропозицію руки і серця коханій: тремніття в голосі та сльози щастя (Відео)

Учасник "МастерШеф. Битва сезонів" та переможець "МастерШеф-7" Пава зробив коханій пропозицію руки і серця на очах у всієї країни. Як це було?

Колись Вадим Бжезинський, саме так насправді звуть Паву, був забудовником фасадів, але на кастингу аматорського сезону “МастерШеф” судді одразу побачили його кулінарний талант. Він впевнено крокував до суперфіналу, де зрештою здобув омріяну перемогу – грошовий приз та курс навчання в престижній паризькій школі кулінарії Le Cordon Bleu.

Як виглядає дружина переможця МастерШеф-7 Пави
Переможець МастерШеф-7 Пава зробив пропозицію руки та серця коханій

Зараз Вадим займається улюбленою справою і також розвивається як блогер популярних соціальних мереж. В Інстаграмі Пави іноді навіть можна побачити фото з його коханою Валерією.

Їхні стосунки тривають вже багато років, а на такий відповідальний крок, як пропозиція руки та серця, Бжезинський наважився в ефірі програми “Все буде добре” на очах у мільйонів телеглядачів.

Як виглядає дружина Пави Вадима Бжезинського
Пава освідчився коханій в ефірі шоу Все буде добре

Так, Пава з обраницею стали гостями випуску проєкту, присвяченому обговоренню усіх тонкощів життя в цивільному шлюбі. Надія Матвєєва разом Дімою Коляденком та іншими зірками жіночого телеклубу допомогла кулінару організувати незабутню локацію для освідчення – частину знімального павільйону вони оформили у вигляді головного замку з Діснейленду. Там Валерія завжди мріяла побувати, тож коли вона з’явилася у студії, він підвів її туди і тремтячим голосом сказав:

“Я зрозумів, що не хочу тебе віддавати. Я не знаю, як це робиться, але я роблю це так, як я роблю. Нехай це виглядає… Коли любиш, воно завжди виглядає якось безглуздо! Я кохаю тебе і хочу, щоб ти стала моєю дружиною!”.

Сліз щастя не зміг тримати ні Пава, ні Валерія, ні усі присутні – вона сказала так!

Схожі статті