34-річна Настя Каменських намагалася сховати великий живіт, але сама і видала вагітність: “Я чекала і планувала”

Відома українська співачка Настя Каменських схвилювала мережею черговою фотографією, яка наштовхнула користувачів на думку, що співачка виношує дитя.

Чутки про можливу вагітність Насті Каменських ходять мережею вже не один рік. Співачка на них реагує дуже спокійно, адже розуміє: фанати мріють побачити її малюка, як і вона сама. Не так давно вони з Потапом давали інтерв’ю, в якому зізнавалися, що працюють над питанням поповнення в їхній родині. Однак, поки що воно залишається у підвішеному стані.

Настя Каменських взяла на руки малюка і зачарувала мережу
Настя Каменських прикрила вагітний живіт величезною курткою, але сама себе і видала

Настя Каменських прикрила вагітний живіт величезною курткою, але сама себе і видала

На даний момент її сім’ї дуже непросто. Потап та Настя забрали своїх мам та поїхали до Іспанії. Шанувальники дуже розчаровані у зірковому подружжі, адже розраховували на патріотичні настрої від них. Знаменитостей активно звинувачують у тому, що вони втікачі.

Тим не менш, є місце і для позитивних новин. Наприклад, деякі шанувальники зробили висновок, що насправді Настя Каменських виношує дитя. Нещодавно знаменитість опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове фото, яке було зроблено за кордоном. На співачці була велика куртка, а за нею видніється вельми круглий живіт. У коментарях почали з’являтися запитання та здогадки про цікаве положення зірки, однак Настя на жодне з них не відповіла.

Настя Каменських прикрила вагітний живіт величезною курткою, але сама себе і видала. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Тим не менш, навіть самим нетерплячим доведеться почекати на офіційне підтвердження від зірки.

Схожі статті