Григорій Решетнік вперше зізнався в негараздах у стосунках з дружиною Христиною: “Доходить до розлучення”

Відома українська пара Григорій та Христина Решетніки розповіли про те, що в них відбувається в шлюбі. Виявляється, все не так чарівно, як здається на перший погляд.

Більш гармонійної пари на українському телебаченні, ніж Григорій та Христина Решетніки годі й шукати. Про своє минуле телеведучий навіть і згадувати не хоче в інтерв’ю. Для нього існують лише Христина та діти.

Григорій Решетнiк з дружиною
Григорій Решетнік вперше зізнався в негараздах у стосунках з дружиною Христиною

Зіркова обраниця змогла ідеально влитися в темп його життя. Дружина відвідує Григорія на зйомках, приносить йому смачну їжу, доглядає за дітьми, встигає вести власний блог і навіть сдала інфлюенсером в Україні.

Що й казати про вроду дівчини, яка дісталася їй суто від природи. З макіяжем або без, вона завжди виглядає неймовірно.

Григорій і Христина Решетніки заговорили про чергове поповнення
Григорій Решетнік вперше зізнався в негараздах у стосунках з дружиною Христиною

Григорій Решетнік вперше зізнався в негараздах у стосунках з дружиною Христиною

Григорій також здається ідеальним сім’янином, але як з’ясувалося, в парі бувають проблеми. Нещодавно Григорій опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання у тому, що в них з Христиною насправді італійські пристрасті вдома.

Але все це, звісно, з повагою та без перетину дозволених меж. Варто відмітити, що враження вони справляють рівно протилежне. Здається, нібито між молодими людьми у стосунках панує лише гармонія. Ба більше, подібне зізнання дещо схвилювало відданих шанувальників, які повідомили про це у коментарях під публікацією.

Григорій Решетнік вперше зізнався в негараздах у стосунках з дружиною Христиною. Скріншот коментарів під публікацією телеведучого

Мовляв, спочатку зізнання у тому, що подружжя свариться, а через декілька років новина про розлучення.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".