Григорій Решетнік вперше зізнався в негараздах у стосунках з дружиною Христиною: “Доходить до розлучення”

Відома українська пара Григорій та Христина Решетніки розповіли про те, що в них відбувається в шлюбі. Виявляється, все не так чарівно, як здається на перший погляд.

Більш гармонійної пари на українському телебаченні, ніж Григорій та Христина Решетніки годі й шукати. Про своє минуле телеведучий навіть і згадувати не хоче в інтерв’ю. Для нього існують лише Христина та діти.

Григорій Решетнiк з дружиною
Григорій Решетнік вперше зізнався в негараздах у стосунках з дружиною Христиною

Зіркова обраниця змогла ідеально влитися в темп його життя. Дружина відвідує Григорія на зйомках, приносить йому смачну їжу, доглядає за дітьми, встигає вести власний блог і навіть сдала інфлюенсером в Україні.

Що й казати про вроду дівчини, яка дісталася їй суто від природи. З макіяжем або без, вона завжди виглядає неймовірно.

Григорій і Христина Решетніки заговорили про чергове поповнення
Григорій Решетнік вперше зізнався в негараздах у стосунках з дружиною Христиною

Григорій Решетнік вперше зізнався в негараздах у стосунках з дружиною Христиною

Григорій також здається ідеальним сім’янином, але як з’ясувалося, в парі бувають проблеми. Нещодавно Григорій опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання у тому, що в них з Христиною насправді італійські пристрасті вдома.

Але все це, звісно, з повагою та без перетину дозволених меж. Варто відмітити, що враження вони справляють рівно протилежне. Здається, нібито між молодими людьми у стосунках панує лише гармонія. Ба більше, подібне зізнання дещо схвилювало відданих шанувальників, які повідомили про це у коментарях під публікацією.

Григорій Решетнік вперше зізнався в негараздах у стосунках з дружиною Христиною. Скріншот коментарів під публікацією телеведучого

Мовляв, спочатку зізнання у тому, що подружжя свариться, а через декілька років новина про розлучення.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.