Скандальна публікація Баскова про Україну знищена, як і його репутація: “Басков концерти не починає, він їх закінчує”

Декілька днів тому Микола Басков серйозно розчарував своїх українських слухачів, а також друзів та колег. Що саме накоїв російський артист, дізнайтеся в нашій статті.

Декілька днів тому колеги російського виконавця Миколи Баскова були знищені побаченим. Справа в тому, що артист опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свою думку стосовно вторгнення Росії на територію України, а також подальших подій.

Скандальна публікація Баскова про Україну знищена, як і його репутація

Артист підтримав окупанта, чим назавжди підірвав свою репутацію не тільки серед українських колег, але й серед співвітчизників, які масово почали засуджувати його дії. Через декілька днів модератори соціальної мережі Instagram відреагували на інформацію, яку опублікував співак, і поставили примітку, що вона неправдива. Текст був видалений, а замість нього з’явилося пояснення, чому публікація, по факту, знищена.

Скандальна публікація Баскова про Україну знищена, як і його репутація. Скріншот реакції керівництва Instagram на заяву співака

Цитата відомої української телеведучої Лесі Нікітюк, яка однією з перших відреагувала на слова Миколи розлетілася Інтернетом, а зараз стала лозунгом проти артиста.

Звучить вона наступним чином:

“Басков не розпочинає концерти, він їх закінчує”.

Саме так Леся Іванівна відповіла на його заяву про те, що Росія не починає війни, а закінчує їх.

Варто відмітити, що думка Микола Баскова про виправдану ескалацію зустріла агресивну реакцію. Музиканта засудили не тільки українські виконавці, але російські, білоруські та інші. Чи зможе колись знаменитість відбілити свою репутацію під великим питанням.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.