Софія Ротару втомилася мовчати і вперше за 5 днів прокоментувала події в Україні: “Мої руки трясуться”

Відома українська співачка, легенда вітчизняної естради Софія Ротару нарешті прорвала мовчання, якого дотримувалися впродовж 5 днів, і прокоментувала ситуацію в Україні.

З початку ескалації російської агресії, Софія Михайлівна не проронила жодного слова. Ротару ховалася від фанатів, і, вирогідно, сподівалася на швидке закінчення конфлікту.

Як виглядає юнак, заради кохання якого Софія Ротару посварилася з подругою
Софія Ротару втомилася мовчати і вперше за 5 днів прокоментувала події в Україні

Але чим більше часу проходило, тим більше питань з’являлося в головах її фанатів. Буквально декілька днів тому піар-відділ дав пояснення стосовно її поведінки. Її концертний директор Лавров пояснив, що співачці вже неодноразово діставалося за позицію політичну та громадянську, тому артистка утримується від будь-яких коментарів.

Софія Ротару втомилася мовчати і вперше за 5 днів прокоментувала події в Україні

На відміну від зіркової мами Руслан Євдокименко одразу ж дав зрозуміти, що не хоче віддавати Україну загарбникам. До свого спадкоємця нарешті приєдналася і легенда. Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram текст зі своєю позицією стосовно вторгнення російських військ.

Артистка у вельми пом’якшеній формі дала зрозуміти своїм російським колегам, що не схвалює того, що прямо зараз відбувається на її батьківщині.

Нагадуємо, велика частина російських знаменитостей підтримала Володимира Володимировича Путіна. Микола Басков, Тіна Канделакі, Олег Газманов, Філіп Кіркоров та інші запевнюють власних підписників, що на території України не відбуваються воєнні дії. Таким чином ці зірки виправдовують ескалацію та агресію РФ.

Схожі статті