(Відео) Українські жінки взяли до рук зброю та попереджають: “Російські окупанти, тепер вам…!”

Замість того, щоб виховувати дітей, готувати їжу у своїй сім'ї, жінки змушені обороняти свою Батьківщину разом із чоловіками. Але нехай російські окупанти знають, що коли вже й жінки взяли зброю до рук, то їм…!

Ця війна Росії проти України змусила взяти зброю в руки не лише чоловіків, а й жінок та людей похилого віку.

Замість того, щоб виховувати дітей, готувати їжу у своїй сім’ї, жінки змушені обороняти свою Батьківщину разом із чоловіками. Але нехай російські окупанти знають, що коли вже й жінки взяли зброю до рук, то їм…!

Наша армія зараз інша, ніж раніше. Армія України зараз також набирає велику кількість жінок. Ці жінки беруться за зброю, залишаючи свої будинки та сім’ї, щоб захистити країну. Жінок готують до війни, навчаючи їх початкової бойової підготовки, такої як поводження зі зброєю та самооборона.

Домогосподарки та робітниці від 20 до 60 років тепер приєднуються до більш ніж 30 тисяч жінок-військовослужбовців.
Коли Росія анексувала Крим у 2014 році, жінки-військовослужбовці продемонстрували свій характер. Жінки у збройних силах із 1993 року. Участь жінок в армії становить 15 відсотків. Загалом 1100 жінок призначено офіцерами.

Разом із молодими жінками на захист України виходять і літні солдати.
Літні жінки тренуються з автоматами АК-47. Вони відверто кидають виклик Росії. В Україні є окремий батальйон для жінок похилого віку, який називається «Батальйон Бабуся». Цей батальйон служить для забезпечення військових припасами, медичною допомогою та розвідданими під час війни. Під час російського вторгнення до Криму 2014 року вони копали траншею для солдатів.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.