40-річна дружина Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко емоційно попрощалася з коханим: “Найважче було відпустити”

Відома українська співачка та донька народної артистки Ніни Митрофанівни Тоня Матвієнко в розпал воєнних дій на території рідної України поділилася, що для неї було найважчим.

24 лютого 2022 року – день, який назавжди змінив життя кожного українця. Саме тоді Росія повномасштабно вторглася на територію нашої неньки – рідної та суверенної України. Так само підло рано вранці, коли усі спали перед роботою, як це у минулому столітті зробили німецькі фашисти.

Без винятку, для усіх українських громадян це стало повною точкою неповернення, коли не розумієш – а що робити, як рятуватися та не можеш до останнього повірити у нову реальність. Зірки вітчизняного шоу-бізнесу не стримують своїх емоцій та намагаються достукатися до росіян, які продовжують вірити, що їхній президент рятує російськомовне населення України, а також діляться власними переживаннями з фанатами-співвітчизниками.

Тоня Матвієнко емоційно попрощалася з Арсеном Мірзояном

Так, дочка народної артистки Ніни Митрофанівни Матвієнко Тоня у своєму Інстаграмі виклала сторіз, де розповіла, що у цей тривожний час було для неї найважчим:

“Найважче було відпустити, прощатися. Арсене, я тобою дуже пишаюся, ти моя гордість, ти моє все. Я люблю тебе, ми дуже скучаємо…”, – написала співачка.

Тоня Матвієнко емоційно попрощалася з Арсеном Мірзояном. Скріншот особистої сторінки співачки

Вочевидь, чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян пішов захищати Батьківщину у цей надважкий час, тоді як сама Антоніна з літньою мамою і доньками знаходиться в безпеці настільки, наскільки це зараз можливо.

Схожі статті