Наталка Могилевська не втекла з Києва, а співає та допомагає людям у бомбосховищах: мурахи по шкірі (Відео)

"Україна - найспівучіша країна у світі! Я хочу, щоб ми зараз всім серцем підтримали один одного. Не хвилювалися, не панікували. Просто подарували те, що ми маємо робити. З серцем! Красиво! Прекрасно!"

Відома українська співачка Наталія Могилевська залишається в Києві навіть у ці важкі для країни часи, коли люди вимушені рятуватися від російських загарбників.

Наталія Могилевська так само як і мільйони українців опинилася в самому епіцентрі війни Росії проти України. Артистка знайшла для себе, своїх рідних і сусідів бомбосховище, у якому просиділа кілька днів поспіль, але зрештою взяла себе до рук і вийшла з дому, аби провідати воїнів територіальної оборони, простих киян, які ховаються в метро. Вона принесла для них води, смаколиків і гарний настрій. А цього разу артистка заспівала для всієї України разом з сусідами по бомбосховищу.

“Україна – найспівучіша країна у світі! Я хочу, щоб ми зараз всім серцем підтримали один одного. Не хвилювалися, не панікували. Просто подарували те, що ми маємо робити. З серцем! Красиво! Прекрасно!”, – підписала Наталія відео зі своїми співами.

Коментатори залишилися у захваті від Могилевської та назвали її неймовірною, з чим важко не погодитися.

Також в Україні залишилися Злата Огнєвіч, Лілія Ребрик, Ірина Федишин, Даша Квіткова та багато інших знаменитостей, а поп-діва Тіна Кароль прийняла рішення евакуюватися в Польщу, де зараз займається організацією мітингів, аби привернути увагу всього світу до свавілля, яке РФ влаштувала на українській землі. Серед відомих чоловіків, які вступили в ряди територіальної оборони – Олександр Кривошапко, Віктор Бронюк, Нікіта Добринін і не тільки.

Схожі статті