Віктор Бронюк з ТІК вступив у ряди територіальної оборони, бо любов до Батьківщини, то не тільки слова та пісні

Український виконавець Віктор Бронюк проявив героїзм та мужність і приєднався до рядів територіальної оборони. Докладніше дізнайтеся в нашій статті.

У період, коли Російська Федерація розпочала повномасштабну війну проти України, народ любить казати, що відтепер маски зірвані. Брехні більше немає місця, окупанти більше не можуть дурити голови мирному населенню, адже коли над головою летять ракети, все стає ясно без слів.

Теж саме сталося і в шоу-бізнесі. Хтось покинув все, забув про гроші та кар’єру і почав обороняти власну батьківщину, а хтось боїться проронити і слова в соціальній мережі.

Віктор Бронюк з ТІК вступив у ряди територіальної оборони

Відомий український виконавець Віктор Бронюк виявився вельми сміливим та хоробрим чоловіком. Нещодавно стало відомо завдяки його публікації в соціальній мережі Instagram, що він вступив у ряди територіальної оборони та відтепер буде захищати життя киян ціною власного.

Зірка оприлюднив фотографію, на якій він постав поруч зі своїм бойовим товаришем та зі зброєю у руках. Для опису він обрав влучні епітети, які зрозуміє не кожен.

Варто відмітити, що окрім Віктора Бронюка у територіальні обороні опинилися також Віктор Павлік, Андрій Задворний, Макс Тарапата, Олександр Усик та багато інших українських зірок. В свою чергу наші жінки ведуть особисту інформаційну війну в соціальній мережі і варто відмітити, що цей бій вони виграли, адже увесь світ став на сторону України. Залишається вірити, що найближчим часом нам вдасться отримати цілковиту перемогу і вигнати окупанта з кордонів нашої держави назавжди.

Схожі статті