Філіп Кіркоров залишив у лікарні батька і наслідував приклад Алли Пугачової та Максима Галкіна: втік з Москви

[minyta-subtitle]

Російські зірки стрімко їдуть за кордон за прикладом Алли Пугачової та Максима Галкіна. Так нещодавно Філіп Кіркоров залишив свого хворого батька у клініці та відлетів за кордон.
Він вирішив поїхати подалі від Москви.

У отця Кіркорова проблеми із серцем, також лікарі діагностували у нього коронавірус.
І попри хворобу батька, король естради все ж таки вирішив залишити Російську Федерацію.
Швидше за все, Філіп Кіркоров не бажає проживати в Росії, яка знаходиться під європейськими санкціями та США. Проте війну в Україні артист не коментує.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

А реальність така. Друге місто України, Харків, зазнало численних бомбардувань. Те саме і з Маріуполем та іншими містами.
Росія відповідає на опір вогневою міццю. Замість того, щоб посилати людей боротися з дому в будинок і з кімнати в кімнату, їхня військова доктрина закликає до бомбардування важкою зброєю та з повітря.

Харкову та іншим містам завдано великих збитків. Є багато жертв серед мирного населення. Резиденція харківського місцевого самоврядування сильно постраждала внаслідок ракетного удару, який було знято на відео. Президент Росії Володимир Путін посилає сигнал Києву: подивіться на схід, бо це може статися і з вами.

Але ж нашу країну не зломити. Збройні сили України, Тероборона та жителі успішно протистоять агресору.

Перемога буде за нами. Не піддавайтеся паніці. Слухайте та дивіться лише офіційні українські ЗМІ. Бережіть себе та своїх близьких.

Схожі статті