Володимир Остапчук пішов до тероборони боронити Україну: змінив гламурні костюми на солдатську форму та автомат

Телеведучий Володимир Остапчук долучився до рядів захисників України. Відомий шоумен вирішив записатися в одну із київський територіальних оборон.

24 лютого для усієї України життя поділилося на “до та після”. О 5 ранку почалася російсько-українська війна, тож у кожному місті люди почали вчитися жити та працювати в новій реальності. Хтось почав волонтерити, хтось розповсюджує важливу інформацію, а більшість чоловіків відразу почали поповнювати ряди Збройних сил України та територіальних обор своїх районів. Не стали виключенням і вітчизняні зірки.

Більшість з них, користуючись своїми соціальними мережами, за якими слідкують мільйони користувачів, публікують інформацію та посилання для збору коштів на армію або для допомоги біженцям чи людям, які опинилися у скрутному становищі. Однак знайшлися й ті артисти та шоумени, які взяли до рук зброю.

До територіальних оборон у перші дні війни долучилися музиканти Андрій Хливнюк з гурту Бумбокс, учасники гурту Антитіла на чолі з фронтменом Тарасом Тополею, соліст ТНМК Фагот та ще багато інших. Поповнив ці ряди й шоумен і телеведучий Володимир Остапчук.

Володимир Остапчук поповнив лави тероборони
Володимир Остапчук поповнив лави тероборони

“Перемога за нами”, – коротко написав Остапчук в особистому блозі.

Окрім того, зірка українського телебачення активно волонтерить та допомагає розшукувати для армії необхідну амуніцію та спорядження. Зараз Остапчук координує деякі закупівлі з Європи та слідкує, аби вони доїхали до тих солдатів, які цього потребують:

“Територіально я перебуваю між містами: Львів, Ужгород, Тернопіль, Біла Церква, Умань. Я також виходжу на нічні рейди тероборони, але один раз на два дні”, – розповів Володимир.

Також ведучий регулярно публікує актуальну інформацію для українців про ситуацію на фронті в особистому блозі, за яким слідкують майже 540 тисяч користувачів мережі.

Схожі статті