(Фото) Гордон показав російський “диво-бронепоїзд”, реквізит з Першої світової війни: Росія з цим воюватиме з нами?

Це "диво-бронепоїзд", що з'явився на нашій землі. Це реквізит із Першої світової війни, а зараз уже йде Третя світова війна. Здається цей бронепоїзд буде нам подарунок від РФ як металобрухт.

Росія віроломно напала на нашу Батьківщину. Вона бомбардує житлові райони міст та села. Помирають ні в чому не винні діти, жінки та старі люди. Агресор зазнає втрат при просуванні по нашій території. “Непереможна”, як вони себе вважали, армія Росії прийшла на нашу землю зі “старою” зброєю, тільки літаки та ракети можуть ще завдавати шкоди нашим військам. Але це не на довго. Українські ППО та авіація успішно їх збивають.

Нещодавно Дмитро Гордон на своїй сторінці в інстаграм розмістив фото, на яких видно, що використовує Росія у воєнному відношенні проти України. Це “диво-бронепоїзд”, що з’явився на нашій землі. Це реквізит із Першої світової війни, а зараз уже йде Третя світова війна. Здається цей бронепоїзд буде нам подарунок від РФ як металобрухт. Його спалять наші доблесні воїни за лічені секунди. І потім його можна буде утилізувати та перетопити на металопрокат.

Дмитро Гордон на своїй сторінці в інстаграм розмістив фото, на яких видно, що використовує Росія у воєнному відношенні проти України

Як написав сам Дмитро Гордон: “Міністерство оборони Росії представило чудо-бронепоїзд. Навіть пригнало його до України воювати з нами. Путін розпочав Третю світову війну, але реквізит притягнув неї з Першої світової.”

Уся Україна протидіє російському агресору. Нижче наведено один із прикладів як у Мелітополі протистоять інформаційній війні Росії.
У понеділок у південноукраїнському місті Мелітополі мер Іван Федоров сів за свій стіл, щоб розсилати свої щоденні оновлення до Facebook.
Він сказав, що російські війська, які окупували місто, тепер взяли під контроль міську мережу зв’язку, тому їм треба побоюватися того, що вони чують по телебаченню та радіо.

Скільки людей побачать його попередження, він не знав. Інтернет-з’єднання в Мелітополі також майже зникло, що унеможливило зв’язок з людьми.
Звичайні телефонні лінії більше не були доступні, сказав Федоров, коли програма Telegram нарешті під’єдналася. “Ми не можемо використовувати”, – сказав він. “Занадто легко російським підслуховувати”.
Коли тиждень тому окупанти взяли під свій контроль Мелітополь, вони розграбували мерію, сказав Федоров, переїхавши зі своєю командою в інше місце, де намагаються продовжувати керувати своїм містом.

“Ми жодним чином не співпрацюємо з росіянами”, – рішуче заявив Федоров. «Вони не намагалися нам допомогти, вони не можуть нам допомогти, і ми не хочемо їхньої допомоги».
І це слова справжнього патріота України.

Бережіть своїх близьких і себе та вірте лише офіційним українським ЗМІ. Перемога буде за нами!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.