(Відео) Анатолій Анатоліч не побоявся гучно і на весь світ відповісти російській пропаганді: знайшов, куди послати

На своїй сторінці в інстаграм Анатолій Анатоліч пропонує рекомендації як правильно відповідати на штампи російської пропаганди.

Анатолій Анатоліч, який є ведучим програми “Ранок з Україною”, нещодавно дав кілька слушних порад, як відповідати на штампи, які поширює російська пропаганда. Зокрема пропаганда говорить про те, що при владі в Україні перебувають фашисти, неонацисти та бандерівці.

Анатолій Анатоліч чудово знає, що в цю важку годину, коли йде війна, розв’язана Росією проти України, жителям нашої країни потрібна моральна підтримка.
На своїй сторінці в інстаграм Анатолій Анатоліч пропонує рекомендації як правильно відповідати на штампи російської пропаганди.

№1. Президент України Володимир Зеленський за національністю єврей. Як він може вважатися неонацистом?

№2. Держава Ізраїль надала максимум підтримки нашій країні у моральному плані. Так буквально нещодавно у Тель-Авіві пройшов найбільший мітинг у її історії. Маніфестанти підтримали Україну. Тоді що Ізраїль підтримує неонацистів?

№3. У 2019 році ультра та нацпартія виставили одного кандидата, який набрав 1,5%. Звичайно, він не переміг! У Верховній Раді також. Одна людина лише туди пройшла.

№4. У нашій країні заборона на неонацистську та неофашистську пропаганду.
Спробуйте у такий спосіб відповідати на штампи пропаганди із Росії.

Але якщо це не допомагає і вони не розуміють, то можете сміливо вдатися до п’ятої відповіді: надішліть їх туди, куди йде російський корабель і вони заспокояться.

Схожі статті