Меладзе, Брежнєва, Лобода та інші артисти віднині персони нон ґрата: російський шоу-бізнес перекрив їм усі шляхи

Представники радіостанції опублікували офіційну заяву на сторінці в Інстаграм з додатковим докладним списком артистів, з якими скасовується подальша співпраця. Музичні композиції, пісні виконавців із чорного списку транслюватися на радіостанції "Русское радио" не будуть.

Від самого початку підступного вторгнення російських військ на територію України, розпочалася й інформаційна війна. Масові звернення знаменитостей з України, Росії, країн усього світу до своїх численних прихильників і всіх людей, публікуються в соціальній мережі. Вони закликають припинити криваву війну, зупинити агресора Путіна.

Серед них, зокрема, такі популярні співаки: Іван Дорн, Світлана Лобода, Макс Барських, Потап, Настя Каменських, Валерій Меладзе, Віра Брєжнєва, Надя Дорофєєва, Монатік та музичні гурти “Акваріум”, “2Маши”.

Наприклад, українська співачка Надя Дорофєєва, виразила крик своєї душі у віршованій формі, звертаючись до росіян у відеоролику. Надя відмічає, що в наш дім російських вояків ніхто не звав, а вони скидають на нас бомби.

Монатік також закликає всіх людей почути правду про злочини росіян, які вони коять на українській землі. Артист вимагає у людей не мовчати, робити все можливе аби припинити війну.

Монатік закликає всіх людей почути правду про злочини росіян

Реакцією на такі звернення артистів відомої російської радіостанції “Русское радио” стала категорична відмова від подальшої співпраці з цими виконавцями. Представники радіостанції опублікували офіційну заяву на сторінці в Інстаграм з додатковим докладним списком артистів, з якими скасовується подальша співпраця. Музичні композиції, пісні виконавців із чорного списку транслюватися на радіостанції “Русское радио” не будуть.

Більшість російських підписників підтримують таке рішення та позицію станції мовлення. Але це може означати тільки втрату великої кількості слухачів, прихильників зірок, яких вони більше не будуть чути.

Схожі статті