Дмитро Комаров спустився у київську підземку з оберемком квітів: привітав жінок, що ховаються в метро зі святом

Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров 8 березня спустився у київський метрополітен, щоб привітати жінок, які там ховаються від обстрілів, зі святом.

Телеведучий Дмитро Комаров не залишається осторонь війни в Україні та активно підтримує своїх земляків. Зірка шоу про подорожі “Світ навиворіт” щодня публікує у своєму блозі важливу інформацію для переселенців та українців, що постраждали від російської агресії, надсилає кошти на офіційні рахунки армії та займається волонтерством.

Однак навіть у такий скрутний для країни час Дмитро не зміг не підняти настрій українським жінкам. 8 вересня шоумен відвідав киянок, які ховаються у столичному метрополітені від обстрілів та вибухів. З собою Комаров захопив один із головних символів весни – тюльпани. Квіти телеведучий подарував усім, кого зустрів на станціях підземки.

Дмитро Комаров привітав киянок з 8 березня
Дмитро Комаров привітав киянок з 8 березня

Телеведучий відзначив, що у турботах не відразу згадав про свято, тож букети знайшов випадково, однак зміг порадувати власницю квіткового магазину, яка зараз працює на збиток, придбавши відразу 1000 тюльпанів:

“Вчора згадав про 8 березня, якимось дивом знайшов увечері склад квітів, купив у жінки – господині маленької крамнички понад 1000 тюльпанів. Вона у величезних збитках. Але не сумує і теж налаштовує своїх чоловіків на перемогу, – розповів Комаров.

Дмитро Комаров привітав киянок з 8 березня
Дмитро Комаров привітав киянок з 8 березня

На думку Комарова, цього року про свято не йшлося, але таким жестом він хотів нагадати українським жінкам, що вони – це тил солдатів та саме вони допомагають їм виборювати перемогу. Дмитро відзначив, що встиг поспілкуватися з тими, хто зараз ночує в метро як у бомбосховищі, і настрій у кожної з них бойовий.

“Увечері спустився в метро поспілкуватися з жінками, які ночують у підземці, як у бомбосховищі. Трохи підняти настрій та бойовий дух, щоб ці тюльпани символічно нагадали про те, що ми дуже цінуємо та любимо жінок. Багато говорили. Настрій у всіх бойовий. Дівчата просто розумнички”, – написав телеведучий у своєму блозі.

Схожі статті