Гроші не пахнуть: поки весь світ бойкотує росіян, турецька Роксолана Мер’єм Узерлі знімається для їхнього глянцю

Мер'єм Узерлі не цурається жодних моральних законів і активно співпрацює з російськими компаніями. Вочевидь, для акторки куди важливіші гроші, ніж політична ситуація.

Відому турецьку акторку Мар’єм Узерлі дуже люблять як в Україні, так і в Росії. Цілком імовірно, що причиною цьому стали різні дублювання у сусідніх країнах. Адже в Україні героїня Мар’єм — Анастасія родом з Рогатину, а в російській версії вона Олександра і потрапила до Османської імперії саме с Росії.

Мер'єм Узерлі зараз
Турецька Роксолана Мер’єм Узерлі знімається для російського глянцю

Узерлі завжди відрізнялася аполітичністю і веселим норовом, який часто трактувався фанатами, як легковажність. Свого часу зірка навіть не змогла до кінця відзнятися в серіалі через вибори, які вона зробила в особистому житті.

Турецька Роксолана Мер’єм Узерлі знімається для російського глянцю

А нещодавно зірці вдалося шокувати своїх українських фанатів, адже вона, не дивлячись на те, що вся Європа та США намагаються ізолювати Росію на період воєнних дій в Україні та досягнути миру шляхом санкцій, акторка як ні в чому не бувало активно хизується фотографіями для російського глянцю.

Турецька Роксолана Мер’єм Узерлі знімається для російського глянцю

Варто відмітити, що близько двох місяців тому вона також відвідувала Москву та вийшла на червону доріжку. Мар’єм поспілкувалася з російськими фанатами та створила декілька відео для ТікТок з блогерами.

Чи підтримує акторка дії Володимира Путіна проти України невідомо, адже вона, як і більшість турецьких зірок намагається не висвітлювати цю трагедію. З якої причини вона дотримується такої точки зору також немає інформації. Сподіватимемося, що Узерлі таки поділиться своєю думкою стосовно війни.

Схожі статті