Регіна Тодоренко ігнорує війну після слів про дружбу Росії та України: поки рідні й друзі ховаються від авіаударів

Відома російська телеведуча Регіна Тодоренко, яка народилася й виросла в Одесі, але давно живе і працює в Росії, почала ігнорувати війну.

Регіна Тодоренко відома публіці як учасниця української “Фабрики зірок”, солістка гурту “Real-O”, сольна співачка, мандрівниця тревел-шоу “Орел та Решка” і телеведуча. Останні кілька років артистка живе в Росії, там вона вийшла заміж за російського співака Влада Топалова, народила йому сина і вже з власною сім’єю продовжує будувати життя.

23 лютого Регіна в соцмережах пригадала, що вона українка, та закликала Росію і Україну примиритися. Втім, вже 24 лютого РФ розв’язала війну проти “братського народу”.

Публіка чекала від Тодоренко відповідної реакції, адже багато її друзів і рідних – українці, однак не дочекалася. Телеведуча зізналася, що ніколи не могла й подумати, що в дім її батьків прийде війна, а діти її знайомих народяться в підвалі, проте побоялася сказати правду про те, що це саме Путін вторгся на українські землі.

Ба більше, після двох тижнів загарбницького вторгнення Регіна взагалі почала ігнорувати цю тему. У себе в Інстаграмі Тодоренко продовжила показувати своє звичне життя, аби підписники розслабили мозок – ввечері 9 березня зірка зробила огляд гардеробу і запропонувала фоловерам обрати образ, що сподобався їм найбільше.

Регіна Тодоренко ігнорує війну після слів про дружбу Росії та України
Регіна Тодоренко ігнорує війну після слів про дружбу Росії та України

Крім Регіни, ситуацію замовчує гастролерка Ані Лорак, а Світлана Лобода публічно розплакалася, однак теж не назвала винних у тому, що наразі відбувається в Україні. Мужньо тримається Віра Брежнєва, яка попри життя в РФ правдиво висвітлює події на Батьківщині.

Схожі статті