Сина та онука Софії Ротару, які намагалися втекти з України на саморобному плоту, відпустили: покарання не буде?

Декілька днів тому Руслан та Анатолій Євдокименко були затримані пограничними службами під час спроби втекти за кордон. Як складеться доля чоловіків?

Декілька днів тому стало відомо, що син Софії Ротару Руслан та її онук Анатолій незаконно намагалися перетнути кордон України з Молдавією. Разом з іншими чоловіками представники зіркового сімейства рухалися по воді на саморобному плоті. Втім, план побігу провалився і обидва були затримані прикордонниками.

Сина та онука Софії Ротару, які намагалися втекти з України на саморобному плоту, відпустили

Сімейне фото Руслана Євдокименко з дружиною, дітьми та тещею
Сина та онука Софії Ротару, які намагалися втекти з України на саморобному плоту, відпустили. Сімейне фото Руслана Євдокименко з дружиною, дітьми та тещею

Як відомо, за ухиляння від воєнного призиву, а також спробу перетнути кордон незаконно, чоловіки мали понести кримінальну відповідальність. Проте, за інформацією джерела СтарХіт, сина та онука зірки вже відпустили додому, зараз вони перебувають у Києві. На яких це зроблено умовах і чи загрожує їм у майбутньому якесь покарання, поки що невідомо. Зв’язатися з представниками Ротару, а також із самими Русланом та Анатолієм поки що не вдалося. Сама співачка теж поки що ніяк не прокоментувала інцидент.

На особистій сторінці зірки соціальній мережі Instagram розігрується справжній скандал, адже українці не задоволені вчинком чоловічої частини сімейства. Тим не менш, співачка намагається повністю ігнорувати критику в адресу її родини. Також ходять чутки про те, що самої Софії Михайлівни давно немає в Києві. Буцімто вона евакуювалася, але підтверджень цьому немає.

Онучка артистки на даний момент знаходиться в Сполучених Штатах Америки і здалеку підтримує батьківщину.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.