32-річний Макс Барських принципово не повертає кошти за квитки росіянам: “Вони ідуть на допомогу Україні”

Популярний артист Макс Барських має велику фан-базу. Втім, його російським прихильникам зараз не солодко. За скасовані концерти квитки не повертаються.

Макс Барських став стрімко набирати популярність після участі у “Фабриці зірок-2”. Згодом свою кар’єру поїхав розвивати до країни північного сусіда. Багато пісень записав російською, але після 24 лютого став принципово демонструвати проукраїнську позицію.

Сьогодні ж стало відомо, що не лише словом, а й ділом почав допомагати артист Батьківщині. Кошти, які поступили йому від продажу квитків на концерти, він вирішив направити на гуманітарну допомогу співвітчизникам. Проте, без скандалу не обійшлося. Виявляється, що він не схотів повертати кошти росіянам та грубо, навіть у нецензурній формі висловив свою позицію всім невдоволеним:

“Вони йдуть на гуманітарну допомогу Україні”

32-річний Макс Барських принципово не повертає кошти за квитки росіянам

Відомо, що Барських лишився у Києві, коли країна опинилася в умовах вторгнення. Співак емоційно висловився щодо нещастя та закликав всіх боротися.

“Я зараз у Києві. Сьогодні вранці я прокинувся від звуку сирен та вибухів! Моє рідне місто Херсон у якому я народився і виросло по тихенько руйнують! Моя душа болить! Там як і раніше моя сім’я, яку я не можу вивезти”, – написав Макс.

Так, як зазначив знаменитий чоловік, його рідне місто Херсон стало справжнім полем бою. Кілька разів у місто намагався заходити противник, який очікував, що місцеві будуть вітати його ледь не з квітами. Натомість сміливі українці показали, що навіть без зброї не бояться виходити проти окупантів. Цікаво, що люди також масово відмовилися від гуманітарної допомоги, яку привезли росіяни.

Схожі статті