Ольга Сумська розшукує друзів, які залишилися під завалами: після втрати мами боїться почути про смерть знову

Відома українська акторка Ольга Сумська активно розшукує друзів своєї сім'ї, які імовірно знаходяться під завалами або в підвалі. Детальніше в нашій статті.

Війна — страшне випробування, яке дано пройти не всім. Вона змінює свідомість, залишає нас без рідних та друзів. І біда приходить в дім не тільки звичайних людей, але і зірок. 24 лютого сестри Сумські втратили свою матір. Жінку поховали під гуркіт сирен. А нещодавно стало відомо, що акторка розшукує своїх друзів.

Ольга Сумська розшукує своїх друзів, які залишилися під завалами

Так, біда не приходить одна, і сімейство українських іінтелігентів Поклад, які не стали евакуюватися просто зникли.

Звісно, така ситуація абсолютно знайома усім нам у такий непростий час. Але пара літня, і частина шоу-бізнесу серйозно з хвилювалася через те, що вони тривалий час не виходять на зв’язок. Відповідне повідомлення акторка помістила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Ольга Сумська розшукує своїх друзів, які залишилися під завалами. Скріншот особистої сторінки акторки

Літня пара нібито знаходиться у місті Буча, де зараз відбувається гуманітарна катастрофа. За словами Дмитра Гордона в них немає їжі та питної води, а серед аудиторії ходять чутки, що вони взагалі перебувають у підвалі зруйнованого дому.

Залишається їх шукати та молитися, що такі видатні люди зможуть пережити ці важкі дні.

Нагадуємо, що у схожі ситуації опинився режисер Євген Синельников, який разом зі своєю сім’єю декілька днів знаходився у підвалі без електроенергії та їжі. Антон Птушкін бив на сполох, але на щастя, стало відомо, що сім’я вже евакуйована і у відносній безпеці. Чи це так вже розкаже сам Євген, коли вийде на зв’язок.

Схожі статті