Соломія Вітвіцька показала, як виглядає сховище, в якому перебувають журналісти ТСН під час обстрілів: “Наше рідне”

Телеведуча та зірка Телевізійної Служби Новин Соломія Вітвіцька продовжує активно працювати в час війни, окрім того, встигаючи займатися волонтерством.

Улюблениця мільйонів телеглядачів Соломія Вітвіцька у непростий для країни час демонструє мужність та відданість своїй професії. Вона активно працює у телемарафоні, який цілодобово транслюють на каналі та Інтернет-ресурсах “1+1”, а у перервах між робочою зміною встигає волонтерити та допомагати бійцям ЗСУ та тероборони. Ще в перші дні від початку війни вона показала, як готує їжу для солдатів:

“Всі мене питають як я. Ось вариться гречка, знайшла всі судочки, які в мене були. Готую нашим хлопцям любим”, – розповіла Вітвіцька. Далі вона розвозить їжу на власному авто тим, хто її потребує.

Соломія Вітвіцька показала, як розвозить їжу солдатам
Соломія Вітвіцька показала, як розвозить їжу солдатам

Окрім роботи та волонтерства, Соломія встигає й спілкуватися зі своїми прихильниками та підписниками в особистому блозі. За її життям стежать майже 240 тисяч користувачів мережі, тож щодня для них теледіва публікує важливу інформацію про допомогу, актуальні новини, пов’язані з війною, а також трохи показує свої незвичні будні.

Так Вітвіцька опублікувала відео з бомбосховища, яке призначене для журналістів та працівників “1+1”, на випадок обстрілів російського окупанта:

“Наше рідне укриття”, – написала Соломія.

Соломія Вітвіцька показала, як виглядає сховище, в якому перебувають журналісти ТСН
Соломія Вітвіцька показала, як виглядає сховище, в якому перебувають журналісти ТСН

У кадрі помітно, що журналісти ТСН навіть у сховищі забезпечені комп’ютерами та інтернетом, аби регулярно забезпечувати своїх телеглядачів та підписників актуальною інформацію. У досить великому приміщенні є все необхідне: вода, місця для сидіння і навіть ліжко.

Схожі статті