Синельников вийшов на зв’язок і не зміг стримати сліз через пережите: “Ласкаво просимо в Північну Корею, тварини”

Відомий український режисер, блогер та ведучих Євген Синельников вийшов на зв'язок після того, як був в оточенні у окупантів. Усі деталі в статті.

Декілька днів тому відомий український тревел-блогер Антон Птушкін повідомив, що його друг та колега Женя Синельников не виходить на зв’язок. Журналіст залишився разом зі своєю родиною у підвалі будинку у місті, де розгорнулися серйозні бойові дії. Згодом стало відомо, що там відбувається гуманітарна катастрофа.

На щастя, Женя та його дитина живі, їх евакуювали, але сусіди журналіста померли.

Синельников вийшов на зв’язок і не зміг стримати сліз через пережите

Новина про те, що Синельников живий з’явилася 10 лютого, а вже вранці 11-го він записав відеозвернення до росіян, яке просто неможливо дивитися без гніву та сліз. Зірка розповів, які картини довелося побачити йому та його сину, коли вони їхали з міста.

Женя зізнався, що наказав своєму спадкоємцю заплющити очі, щоб не бачити всіх жахів Бучі. Також він сказав декілька ласкавих росіянам, не ховаючи своєї неприязні та тотального розчарування.

“Якщо вам за ваше рабство раніше хоча б добре платили, то зараз і машини закінчаться, і гроші закінчаться, а ви так і залишитеся рабами. А ми вистоїмо! Україна вистоїть і розквітне, але ви цього вже не побачите. Вас просто не випустять, нікуди! Ласкаво просимо в Північну Корею!”, — заявив Євген.

Варто відмітити, що виглядав Женя добре, хоча і дуже змученим та втомленим. Сподіватимемося, що його здоров’ям все в порядку, а дитина не постраждала. Хоча стерти з пам’яті подібні речі та забути про війну неможливо, і вона буде впливати на всіх нас.

Бажаємо Синельникову здоров’я та сил, і всім нам мирного неба над головою і перемоги над ворогами!

Схожі статті