41-річна Соломія Вітвіцька возз’єдналася з колишнім чоловіком: волонтерять разом на барикадах Києва (ФОТО)

Соломія Вітвіцька вражає стійкістю. Вона лишилася працювати на телеканалі та всіма силами підтримує українців, що лишилися у біді. Щоправда, вже не сама.

Темні часи змішують все: і хороше, і погане. Вони вертають нас до тих, з ким ми і не думали спілкуватися. Зараз перевіряється дружба, кохання та просто людська гідність.

Соломія Вітвіцька була однією з перших, хто заявив, що не полишить Київ та свою роботу. Зірка натхненно написала:

“Щоб вистояти і перемогти, кожен має зробити свій внесок.
Ми стоїмо на інформаційному фронті – “1+1″ працює в режимі цілодобового марафону.
Залишайтеся вдома, або робіть все що можете. Йдіть на роботу, чи допомагайте чим можете іншим виконувати свої обов’язки.
У шпиталях та лікарнях можна здати кров для поранених.
Маємо гуртуватися і підтримувати одне одного!”
Сьогодні ж стало відомо, що ведуча не лише працює у студії, повідомляючи новини, а й допомагає, як волонтерка. Помітили її у компанії колишнього чоловіка Владислава Кочаткова. У лютому 2021 року пара заявила про розлучення. Втім, знаменитість завжди наголошувала, що розбіглася з екс-коханим мирно, у кожному інтерв’ю говорила про обранця добре та казала, що товаришує з ним.
41-річна Соломія Вітвіцька возз’єдналася з колишнім чоловіком
Нагадаємо, що розкішне весілля екс-подружжя відсвяткувало у 2013 році. Творчий тандем ведучої та кліпмейкера обговорювала вся країна. Після розірвання шлюбу жоден не зустрів знову другу половинку та не був помічений у нових стосунках, а у мережі давно ходять чутки про те, що насправді неофіційно пара живе разом.
Спільних дітей у Соломії та Владислава так і не було, хоча зірка “плюсів” не приховувала, що не проти стати мамою.

Схожі статті