Alyona Alyona пережила перші обстріли в рідній Баришівці: замість музики виконавиця тепер фасує ліки для фронту

Українська реперка Alyona Alyona на час війни повернулася до рідної Баришівки, де проживають її батьки, та активно займається волонтерством.

Від початку війни Alyona Alyona активно займалася інформаційним висвітленням подій, користуючись своїм особистим блогом, за яким стежать сотні тисяч користувачів мережі. Реперка публікувала важливу інформацію та поради для українців, які постраждали від російського вторгнення.

Alyona Alyona
Alyona Alyona

У новому випуску “Сніданок. Онлайн” реперка ексклюзивно розповіла, як повернулась у рідну Баришівку, що під Києвом, та під час війни стала фасувальницею ліків.

“Я спочатку займалась тільки інформаційною діяльністю, багато давала інтерв’ю закордонним ЗМІ. Я зрозуміла, що потихеньку до мене приходить зневіра і треба відволікти себе та працювати фізично. Аптека розташована у будинку, де живуть батьки. Мене попросили фасувати ліки, показали, де які препарати. І я за ці дні вже знаю, чим найчастіше хворіють українці, на що є дефіцит”, – зазначила реперка.

Alyona Alyona фасує ліки
Alyona Alyona фасує ліки

Окрім того, Alyona Alyona подякувала усім фармацевтам за їхню роботу, адже вона дійсно непроста.

Зазначимо, що саме в Баришівці майбутня зірка жила до популярності, тут вона працювала вихователькою у дитячому садку. 11 березня у пресі з’явилася новина, що по малій батьківщині Альони Альони російські війська завдали ракетного удару. У результаті збройної атаки міста постраждали житлові будинки та інфраструктура Баришівки – знищено повністю 60 квартирний будинок, 4 багатоквартирні будинки та частково пошкоджено 10 приватних будинків.

Сама реперка не прокоментувала цю ситуацію, але продовжила ділитися в особистому блозі корисною інформацією для постраждалих українців, що дало змогу її фанатам зробити висновок, що з самою артисткою все гаразд. До того ж ЗМІ зазначають, що в наслідок обстрілів Баришівки жертв не виявлено.

Схожі статті